Obnoviť stránku

MONSTER Adidas Sport Response Earbuds sivá

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MONSTER Adidas Sport Response Earbuds sivá


Legendárny značky športu a hudby sa spojili, aby vytvorili slúchadlá s vynikajúcim zvukom pre aktívnych užívateľov. Pri behaní, cyklistike alebo akékoľvek ďalšie aktivite vo vonkajšom prostredí oceníte, že sa k vám dostávajú čiastočne vonkajšie zvuky. Vďaka tomu budete mať stále prehled, čo sa deje okolo vás a predídete prípadným nehodám. Slúchadlá sú tiež odolné voči potu a po použití ich môžete bez problémov opláchnuť.


kľúčové vlastnosti

  • špičkový zvuk Monster a ergonómia Adidas
  • prepúšťa zvuky z okolitého prostredia
  • patentované uchytenie SportClip drží slúchadlá v uchu
  • plochý kábel minimalizuje riziko zamotania
  • vhodné pre použitie s prilbami, okuliarmi ...
MONSTER Adidas Sport

vynikajúca ergonómia

Slúchadlá využívajú k upevneniu patentovaný systém SportClip, ktorý garantuje bezpečné usadenie, či už zrovna idete na bicykli, bežíte alebo vykonávate inú športovú aktivitu. A aby vám slúchadlá perfektne padla, je na výber z niekoľkých rôznych veľkostí zakončení. Ďalším ergonomickým majstrštyk je použitie plochého kábla, minimalizácie riziko zašmodrchání. Vďaka tenkému profilu sú naviac slúchadlá bez problémov použiteľná s prilbami, okuliarmi, alebo napríklad pod čapicou.


Kód:  MON330a6h
Produktové číslo:  128651-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17