Obnoviť stránku

Monopoly - Tu a teraz svetová edícia SK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Monopoly - Tu a teraz svetová edícia SK

Miluješ obchodovanie, rád zjednávaš a uzatváraš dohody? Tak práve Monopoly budú pre vás tou pravou hrou. Zahrajte si so svojimi priateľmi jednu z najobľúbenejších stolových hier v novom kabáte. Monopoly Tu a teraz prinášajú výber 22 najlepších miest, pre ktoré fanúšikovia hlasovali. Môžete pretekať na ceste okolo sveta a preskúmavať tak obľúbené mestá rýchlejšie ako váš súper pričom musíte nazbierať čo najviac pečiatok do svojho pasu. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú hru plnú zábavy a oživte svoje nudné večery s priateľmi.

Obsah balenia:
Herný plán4 × tokeny - figúrky4 × pasy (plastové)42 × známok do pása14 × kariet "Šanca"14 × Tu a teraz1 × priehradka bankára2 × kockyBalíček peňazíNávod k hre

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6

Rady

Produktový rad Monopoly
Kód:  HRAa4800
Produktové číslo:  5010994891572

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01