Obnoviť stránku

Monopoly SK

3,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Monopoly SK

Miluješ obchodovanie, rád vyjednávaš a uzatváraš dohody? Potom práve Monopoly - Známa obľúbená stolová hra - je pre teba tá pravá! Prejdi herný plán a nakup čo najviac lukratívnych nehnutelností skôr, než ti ich vyfúkne niekto z tvojich protihráčov. Následne ich predávaj za cenu, ktorú si ty sám určíš, vyjednávaj, dohaduj sa, vyjednajte si tie najvýhodnejšie podmienky, postav si hlavu a dosiahni svojho. Ak tak urobíš, privedieš ostatných k bankrotu a staneš sa kráľom Monopoly! Kto by o to nestál?
Pravidlá hry:
Hráči umiestnia svoje herné figúrky na políčko ŠTART a pomocou hodu kockou sa pohybujú dookola po hracom pláne. Na políčkach sú vyobrazené pozemky, ktoré môžu hráči kupovať a stavať na nich malé domčeky či veľké hotely. Pritom musia byť stále v strehu a strážiť si, či im na ich zakúpené políčko žiadny protihráč nestúpil, pretože za to od neho dostáva nekompromisný nájom. Peniaze možno tiež získať priechodom cez pllíčko ŠTART. Hráč s najväčším množstvom peňazí, ktorý vlastní všetky nehnuteľnosti v hre, vyhráva.
Doplňujúce informácie:
Obsah balenia:
Hracia doska8 x žetón28 x vlastnícka karta16 x karta Šanca16 x karta Pokladňa1 x balíček s peniazmi pre Monopoly32 x zelený dom12 x červený hotel2 x kocka1 x rychlokocka1 x návod
Odporúčaný vek:
Od 8 rokov
Počet hráčov:
2 - 5
Jazyk:
Slovenčina
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Kód:  HRAa566
Produktové číslo:  5010994732745

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11