Obnoviť stránku

Monopoly JUNIOR

4,8 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Monopoly JUNIOR

Miluješ obchodovanie, rád zjednáváš a uzatváraš dohody? Potom práve Monopoly Junior - známa obľúbená stolová hra - je pre teba tou pravou. Teraz už aj vo verzii, pre tých najmenších z nás! Prejdi herný plán a nakúp čo najviac zábavných púťových atrakcií skôr, než ti ich vyfúkne niektorí zo tvojich protihráčov. Následne ich predávaj za cenu, ktorú si ty sám určíš, zjednávaj, dohaduj sa a vyjednaj si tie najvýhodnejšie podmienky, postáv si hlavu a dosiahni svoje. Ak tak urobíš, privedieš ostatných k bankrotu a staneš sa kráľom Monopolov! Kto by o to nestál?
Pravidlá hry:
Hráči umiestnia svoje herné figúrky na políčko ŠTART a pomocou hodu kockou sa pohybujú dookola po hracom pláne. Na políčkach sú vyobrazené najrôznejšie jarmočné atrakcie, ktoré môžu hráči kupovať. Pritom musia byť stále v strehu a strážiť si, či im na ich zakúpené políčko žiadny protihráč nestúpil, pretože za to od neho dostáva nekompromisný nájom. Peniaze možno tiež získať priechodom cez políčko ŠTART. Hráč s najväčším množstvom peňazí, ktorí vlastní všetky atrakcie v hre, vyhráva.
Doplňujúce informácie:
Odporúčaný vek:
Od 5 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Rady

Produktový rad Monopoly
Kód:  HRAa563
Produktové číslo:  5010994773700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12