Obnoviť stránku

MONIX Eterna pre 10 šálok M630010

Príslušenstvo k tovaru

MONIX Eterna pre 10 šálok M630010

Monix Eterna Moka sa používa na prípravu talianskej kávy s jedinečnou arómou. Kávovar je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10 s mimoriadne hladkým povrchom. Tento pretlakový kávovar má ergonomickú rukoväť. Dekoračné a funkčné gombík na veku je vyrobený z tepelne odolného plastu. Je vhodný pre všetky typy sporákov vrátane indukcie . Utesnenie kávovaru je vymeniteľné. Vďaka filtru vzdialenosti môžete znížiť množstvo kávy o polovicu. Moka džbán je ideálny pre všetkých milovníkov talianskej silnej kávy s nezameniteľnou chuťou a vôňou. Na prípravu vynikajúcej kávy nepotrebujete nič iné.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre 10 šálok kávy - 0,50 litra
  • Ergonomická rukoväť
  • Vyrobené z nerezovej ocele
  • Bezpečnostný pretlakový ventil
  • Pre elektrické, plynové a sklenené keramické a indukčné varné platne
  • Tradičná príprava kávy

Ako pripraviť kávu?

Nemusíte sa obávať komplikovaných príprav. Voda sa naleje do spodnej nádoby, potom sa nálevka na kávu naplní nálevkou. Pamätajte si, že nalejete sito a horná časť kávovaru je na ňom. Následne skrutkujte všetky časti džbánu do procesu varenia. Teraz stačí trvať asi 4 minúty a môžete podávať čerstvú kávu s nezameniteľnou arómou a chuťou z hornej časti kanvice .

Kód:  MON027
Produktové číslo:  M630010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11