Obnoviť stránku

Momit Cool štartovacia súprava

Príslušenstvo k tovaru

Momit Cool štartovacia súprava

Ako by sa vám páčilo, keby ste mohli ovládať klimatizáciu pomocou vášho mobilného telefónu? Vďaka tejto štartovacej súprave Smart Momit Cool to nebude problém. A nielen to. Toto šikovné zariadenie vám umožní sledovať prevádzku klimatizácie a vy tak budete mať skvelý prehľad o tom, koľko vás stojí. Zariadenie Smart Momit Cool navyše dokáže merať vlhkosť vzduchu.

Hlavné prednosti Smart Momit Cool

  • Ovládajte klimatizáciu pomocou smartfónu
  • Sledujte, koľko vás stojí prevádzka klimatizácie
  • Nastavujte smart automatizácie vrátane geolokácie
  • Zmerajte si vlhkosť vzduchu ktorý dýchate
  • Vďaka automatickému vypínaniu šetríte vaše peniaze
  • Pripojte Smart Momit Cool k akejkoľvek klimatizácii
  • Inštalácia zariadenia prebieha ľahko a rýchlo

Prevádzka vašej klimatizácie vždy po ruke!

Stiahnite si do vášho smartfónu aplikáciu Momit Cool zadarmo a sledujte prevádzku klimatizácie pomocou štatistík a užitočných grafov. Ďalej môžete klimatizáciu úplne zautomatizovať a nastaviť, kedy sa má zapnúť, či vypnúť. Tieto skvelé funkcie vám ušetria veľa peňazí. Zariadenie Smart Momit Cool disponuje aj geolokáciou, ktorá vám umožní nastaviť zapnutie či vypnutie klimatizácie, kedykoľvek sa vzdialite do prednastavenej vzdialenosti od klimatizácie. Štartovacia súprava Smart Momic Cool je kompatibilná so všetkými klimatizáciami, ktoré sa ovládajú cez diaľkový ovládač s infračerveným portom. Inštalácia zariadenia je rýchla a jednoduchá. Môžete tiež využiť obojstrannú pásku a prilepiť Smart Momic priamo na klimatizáciu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie, Ovládanie domácnosti
Kód:  MOMa001
Produktové číslo:  MO-SKCOOLEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17