Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový

4,8 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,39 €

Modul pre POE (Power Over Ethernet), 5 V- 48 V, LED, Gigabitový

Pasívny adaptér, určený pre systém Power Over Ethernet (POE). Slúži na prívod napätia z okrúhleho napájacieho konektora do nevyužitých párov UTP káblu, čiže vďaka jednému káblu môžete prenášať dáta, tak aj napájacie napätie.
Na druhej strane môžete napájacie napätie z UTP kábla odobrať druhým rovnakým protikusom, alebo môžete použiť kompatibilné zariadenie (WRAP, RouterBoard). Oproti aktívnemu adaptéru sa pasívne líši tým, že neobsahuje žiadne ďalšie súčiastky. Môžete ho využiť so zariadeniami WRAP, RouterBand alebo ďalšími, ktoré podporujú pasívne POE. Modul je osadený LED diódou na vizuálnu kontrolu prevádzky.

Parametre a špecifikácia:
Rozsah limitných podporovaných prúdových hodnôt:
0,5 A - 1,5 A

Rozsah limitných podporovaných hodnôt napätia:
5 V - 48 V

Vstup na napájanie:
DC jack 2.1 mm

Dáta:
1,2 a 3,6 a 4,5 a 7,8

Napájanie:
RJ45 pins 4,5 (kladný pól)
RJ45 pins 7,8 (záporný pól)

Kód:  PW050h3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  POE-LED-GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17