Obnoviť stránku

Modecom VOLCANO RIFT RGB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Modecom VOLCANO RIFT RGB

Ak radi hráte počítačové hry, iste oceníte podložku VOLCANO RIFT RGB od poľského výrobcu Modecom. Podložka bola navrhnutá tak, aby vyhovovala náročným aj nenáročným hráčom. Vďaka optimálnym rozmerom 238 × 320 × 5 mm vám podložka nebude nijako prekážať, napriek tomu ale budete mať dostatok miesta pre myš. Myš po povrchu krásne kĺže, takže nebude vadiť ani myšiam s vysokou presnosťou. Spodná strana podložky je prispôsobená tak, aby nekĺzala po žiadnom povrchu stola. Podložka VOLCANO RIFT RGB bude vďaka svojmu vzhľadu perfektným doplnkom každej hernej sústavy.

Kľúčové vlastnosti podložky pod myš Modecom VOLCANO RIFT RGB herné

  • RGB LED podsvietenie
  • Spodná strana z protišmykového materiálu
  • Rozmery 238 × 320 × 5 mm zaručujúce dostatok miesta pre myš
  • Bezproblémový posun myši po PVC povrchu
  • Jednoduché čistenie podložky VOLCANO RIFT RGB

Podsvietenie podložky VOLCANO RIFT RGB

Podložka Modecom VOLCANO RIFT RGB obohatí váš pôžitok z hrania aj LED podsvietením. Podsvietenie možno ľahko zapnúť a vypnúť pomocou dotykového tlačidla. Podložka VOLCANO je napájaná pomocou microUSB kábla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 32 cm
Výška 0,5 cm
Hĺbka 23,8 cm
Kód:  UM824a18
Produktové číslo:  PM-MC-VOLCANO-RIFT-RGB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18