Obnoviť stránku

MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC

Tento výkonný tablet sa môže pochváliť moderným vzhľadom, ktorému dominuje kvalitný 7.85 "displej s rozlíšením 1024 x 768. IPS displej podporuje zobrazenie až 16,7 miliónov farieb a ponúka široký pozorovací uhol a prirodzené, jasné farby s ostrými detailmi. Kapacitný multidotykový displej je možné ovládať až piatimi prstami, čo výrazne uľahčuje prácu s tabletom. Vrchná časť tvorí sklenená vrstva, ktorá slúži ako ochrana pred poškriabaním. Srdcom tabletu je výkonný dvojjadrový procesor Intel Atom Z2580 (Clover Trail +) s taktom 2GHz, ktorý poskytuje dostatočnú rýchlosť a výkonnosť pre všetky druhy aplikácií aj surfovanie na internete. S funkciou Intel Hyper-Threading sa už tiež nemusíte obávať spustenie viac úloh na pozadí. Vďaka integrovanému grafickému systému PowerVR SGX544MP2 so 4 jadrami si môžete vychutnať aj graficky náročné hry a sledovať video vo FullHD.
Tablet je osadený rýchlu a zároveň úspornú operačnou pamäťou typu LPDDR2 o veľkosti 1GB. Tá ponúka v porovnaní s rozšírenejšie DDR3 pamätí úsporu až 70% energie. Dostatočný priestor pre uloženie všetkých vašich multimediálnych súborov umožňuje 16GB interná pamäť, Ktorú je možné rozšíriť o ďalších 32GB prostredníctvom slotu pre pamäťové karty MicroSDHC. Zaujímavou funkciou je WiDi párovanie tabletu - Pre pripojenie k TV už nebudete potrebovať žiadny kábel. Konektor microUSB s funkciou OTG (On-the-go) ponúka možnosť pripojiť externý 3G modem a využívať služby telefónnych operátorov. K fotenie všetkých vašich zážitkov je určená 5 Mpx kamera s autofocusom, ktorú dopĺňa predná kamerka s 2 Mpx pre videohovory.
MODECOM FreeTAB 7800 IPS IC beží na obľúbenom operačnom systéme Google Android, V tomto prípade vo verzii v4.2 Jelly Bean. Tá prináša mnoho vylepšení a noviniek oproti predchádzajúcej verzii. V tabletu môžete využiť už nainštalovaných aplikácií ako Facebook, Youtube, Aplikáciu pre prehrávanie filmov vo FullHD, hudobné aplikáciu, Google Mapy, aplikáciu na prezeranie webových stránok, e-mailovú aplikáciu a mnoho ďalších. Okrem nich si možno tisíce ďalších užitočných aplikácií bezplatne stiahnuť v obchode Google Play. Vďaka nim si výrazne zjednodušíte a urýchlite prácu nielen v kancelárii a skvele sa zabavíte aj po nej.
Kód:  UM301d1
Produktové číslo:  TAB-MC-TAB-7800-IPS-IC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19