Obnoviť stránku

MODECOM CORDOBA

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MODECOM CORDOBA

MODECOM CORDOBA je perfektná taška na prenosné počítače vybavené obrazovkou veľkosti od 15,6 do 16"(uhlopriečka). Táto taška je produkt vyrobený z materiálov najvyššej kvality a vďaka unikátnej konštrukcii ju ocenia aj tí najnáročnejší používatelia.
Spoločnosť Modecom má skúsenosti na trhu ako výrobca počítačových komponentov, a tak akceptuje potreby svojich zákazníkov a poskytuje im vždy módne, vysoko kvalitné a funkčné výrobky. V tomto prípade ide o štýl klasickej biznis elegancie. Podľa potreby môžete niesť tašku pomocou komfortnej rukoväte (napríklad na obchodné rokovania), alebo na menej formálne stretnutia môžete využiť pripojený pohodlný, praktický popruh na prepravu na ramene.
V záujme maximálnej bezpečnosti vášho cenného vybavenia je brašna MODECOM CORDOBA vybavená špeciálnou, vnútornou ochrannou komorou, ktorá účinne chráni váš notebook v prípade náhodného pádu alebo nárazu. Navyše, táto ochranná komora oddeľuje počítač od ostatných predmetov, ktoré patria do tejto tašky. Špeciálna tuhá konštrukcia zase zabraňuje deformácii brašne a udržuje ju tak stále v dobrom stave.
Otváranie tejto tašky je realizované cez zips, ktorý umožňuje ľahký prístup k notebooku. Za účelom zvýšenia funkčnosti je MODECOM CORDOBA tiež vybavená extra vreckom pre dokumenty a všetky druhy doplnkov užitočných pri obchodných rokovaniach.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
PU
Rozmery pre notebook:
15,6 - 16"
Rozmery tašky:
41,5 x 30,5 x 5 cm
Vnútorné vrecko rozmery:
40 x 29 x 5 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyuretán

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 5 cm
Šírka 41,5 cm
Výška 30,5 cm

Materiál

Materiál Polyuretán

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  XXUM821a8
Produktové číslo:  TOR-MC-CORDOBA-15

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13