Obnoviť stránku

MODECOM COMFORT PF10

4,0 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

MODECOM COMFORT PF10

Stolík Modecom Comfort PF10 výrazne uľahčuje používanie prenosných počítačov.Robí prácu pohodlnejšie a komfortnejšie bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.Jeho súčasťou je dvojica vrchných vďaky s nastaviteľným sklonom.Jeden z nich využijete pre uloženie samotného notebooku a druhý potom ako praktickú podložku pre myš.V spodnej časti podložky sa navyše nachádza gélový vankúšik, ktorý zaisťuje podporu pre zápästia.
V časti pre notebook sa zase nachádza ventilátor na chladenie notebooku a jeho citlivých komponentov.Okrem toho v priestoroch stolíku nájdete miesto pre perá, ceruzky, a drobné kancelárske vybavenie.Iste poteší aj integrovaný štvorportový USB hub, ktorý pohodlne rozšíri konektivitu vášho notebooku.Prácu v noci vám uľahčí lampa s tromi LED a podporou napájania z batérie (3x AAA) i USB portu počítača.
Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
4portový USB HUB
Svetlo obsahujúce 3 LED
Chladiaci ventilátor
Dva nezávislé stolný diely (nastaviteľný uhol sklonu oboch)
Podložka pod myš s gélovým vankúšikom pod zápästie
Nastaviteľná výška stola
Priehradky na perá, ceruzky a drobné kancelárske potreby
Prevedenie:
Materiál:plast
Rozmery:55 x 30 x 7,5 cm
Kód:  UM824a1
Produktové číslo:  SL-MC-PF-10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06