Obnoviť stránku

Mobily Xiaomi

Xiaomi telefóny

Xiaomi – dravec nových technológií

Xiaomi je zrejme najznámejší čínsky start-up. Z malej firmy založenej v roku 2010 Xiaomi vyrástlo na giganta, ktorý si robí ambície na umiestnenie v prvej päťke výrobcov mobilov na svete. Agresívna cenová politika, neopozerané nápady, odvaha skúšať nové veci – to sú vlastnosti, ktoré preslávili značku Xiaomi aj u nás. Aj napriek svojmu exotickému pôvodu preto Xiaomi v Európe veľmi rýchlo zľudovelo...

Mobily Xiaomi

Inteligentné Xiaomi telefóny so všetkými vychytávkami

Špičkové Xiaomi telefóny prichádzajú so všetkými modernými funkciami a vychytávkami. Najnovší rad Xiaomi 12 prináša hneď tri modely (Xiaomi 12, 12X a 12 Pro), ktoré bodujú prvotriednym výkonom, štýlovým dizajnom, kvalitnými fotoaparátmi alebo podporou 5G. Skvelou voľbou sú aj smartfóny radu Xiaomi 11, konkrétne kompaktný 11 Lite, bezrámčekový 11T alebo výkonný 11T Pro. Siahnuť však môžete aj po Xiaomi Mi – rade smartfónov so skvelým pomerom ceny a výkonu.

Telefóny Xiaomi Redmi – výhra pre strednú triedu

Nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci – hľadáme užitočný kompromis, ktorým sú aj telefóny Xiaomi Redmi. Dedia veľa vychytávok po Xiaomi Mi, ale s nižšou cenou. V elegantnom vyhotovení sa preto ukrývajú praktické funkcie Androidu a MIUI, procesory s rezervou zvládajúcou sociálne siete aj hry a batérie, ktoré vydržia aj náročný deň.

Mobil Xiaomi Redmi
Spresniť parametre
147 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18