Obnoviť stránku

Mobily Nokia

Nokia

Nokia, klasická a moderná zároveň

Mobilné telefóny Nokia majú v našej krajine silnú tradíciu. Táto fínska značka stála za zrodom bezdrôtového telefonovania v deväťdesiatych rokoch, aby si počas pár nasledujúcich rokov získala väčšinu na trhu. Ako sa to stalo? Mohol za to fakt, že každý si v ponuke mohol vybrať telefón podľa svojich požiadaviek: lacný, štýlový, extravagantný, pracovný aj manažérsky. Súčasná Nokia, spadajúca pod HMD Global, na tejto tradícii stavia.

Smartfóny Nokia

Inteligentné telefóny Nokia

Nokia spojila svoju existenciu na poli smartfónov s operačným systémom Android. Zvolila jeho najčistejšiu podobu. To znamená plynulý chod prostredia, rýchle aktualizácie a žiadne zbytočné aplikácie navyše. Aj ponuka je rozdelená veľmi jednoducho a úroveň výkonu spoznáte už z názvu: čím vyššie číslo, tým pokročilejší mobil. Kým do nižšej triedy patria mobilné telefóny Nokia 3, stred reprezentuje Nokia 5 či 6, a Nokia 8 patrí na úplnú špičku.

Tlačidlové telefóny Nokia

Nokia nezabudla ani na klasiku: telefóny s tlačidlami, typické jednoduchým ovládaním a povesťou nezničiteľných mobilov. Hodia sa všade tam, kde potrebujete merať výdrž v týždňoch, kde spoľahlivosť prekoná tisíce funkcií a kde nízka cena je podstatnejší parameter, ako počet hertzov v procesore. Ocenia ich seniori, športovci alebo deti – pre všetkých týchto používateľov je dôležitá dostupnosť po celý deň a robustná konštrukcia. Ignorovať však nemožno ani povesť legendárneho modelu Nokia 3310...

Tlačítkové telefóny Nokia
Smart hodinky Nokia

Inteligentné hodinky Nokia

Zaujímavý prístup zvolila Nokia pri útoku na wearables, teda nositeľnú elektroniku. Zatiaľ čo väčšina smart hodiniek mieri na outdoorové využitie, hodinky Nokia Steel sú dosť odolné na to, aby zvládli aj šport, zároveň sú aj viac než reprezentatívne na to, aby ste si ich vzali napríklad k obleku s kravatou a stále pritom mohli merať, koľko prejdete krokov, ako spíte a koľko kalórií ste spálili.

Inteligentná elektronika Nokia

Nokia sa angažuje aj v rýchlo sa rozvíjajúcom segmente inteligentnej elektroniky. Jej produktami si môžete vybaviť domácnosť, aby vás poslúchala na slovo. Druhú časť, SmartHealth, tvoria všemožné vychytávky, ktoré vám pomôžu so strážením zdravého životného štýlu: športtestery a nositeľná elektronika vás podporia počas športových výkonov, zatiaľ čo inteligentné teplomery, barometre a osobné váhy pri následnom monitoringu zdravia a životosprávy.

Inteligentná elektronika Nokia "/>
Spresniť parametre
57 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09