Obnoviť stránku

Mobily Motorola

Telefón Motorola

Motorola mobil – objavte svet vyspelých technológií

V portfóliu Motorola telefóny hrajú obrovskú úlohu. Ako jedna z prvých značiek ich totiž priviedla k širokej verejnosti a so snahou o neustále inovácie pretrváva dodnes. Telefón Motorola ponúka technológie typické pre vlajkové lode, avšak za rozumnú cenu a s dôrazom na nevšedný dizajn. Ikonický mobil Motorola Razr sa napríklad dočkal vylepšenia v podobe ohybného displeja a stal sa úplným unikátom. Aké ďalšie kúsky môžete nájsť?

Mobil Motorola Razr

Motorola mobil radu Razr – ikonické véčko v novom kabátiku

Motorola mobil radu Razr je jedným z najikonickejších mobilných telefónov. Jeho nová verzia ponúka špeciálny ohybný displej, vďaka ktorému zaujme klasické Motorola véčko aj moderných používateľov. Mobil Motorola Razr má 6,2" P-OLED displej, vyšší model aj 5G siete. Samozrejmosťou je aj malý vonkajší displej Quick View, ktorý vám rýchlo oznámi všetky podstatné informácie – bez toho aby ste telefón museli otvoriť.

Mobily Motorola Edge – vlajkové modely v strednej triede

Mobily Motorola Edge a Edge+ sú právoplatnými vlajkovými loďami. Ponúkajú jednoduchý a praktický dizajn, ale aj solídny výkon a kvalitný fotoaparát. Napriek tomu sa však cenovo radia skôr k strednej triede. Mnoho používateľov si vychvaľuje aj nastaviteľný 90 Hz Full HD displej či skvelú výdrž batérie. Podobne ako Razr navyše podporujú telefóny Motorola Edge najrýchlejšie siete 5G na rýchly internet.

Mobil Motorola Edge
Mobil Motorola Moto G

Mobil Motorola Moto G – dostupný model na každý deň

Motorola Moto G je jedným z najobľúbenejších radov značky. Solídny výkon sa stará o plynulý chod systému a aplikácií, zatiaľ čo duálny fotoaparát poteší občasných fotografov. Používateľov môže zaujať dizajn, výdrž batérie a atraktívny displej Max Vision. Dokonca aj tu v rade Motorola Moto G niektoré modely podporujú 5G, čo je pri telefónoch s touto cenovkou pomerne rarita.

Motorola mobil radu Moto E – vyvážený smartfón pre nenáročných

Ak zháňate dostupný Motorola mobil s kompletnou základnou výbavou, Motorola telefóny Moto E sú presne pre vás. Zariadenia síce nevyhrajú súťaže výkonu, každodenné využitie však zvládnu hravo. Jednoduchý a kompaktný dizajn robí mobily Motorola Moto E ideálnymi kandidátmi pre prvý smartfón, pričom dvojitý fotoaparát a až 2 dni dlhá výdrž batérie poteší aj náročnejších používateľov, ktorí si nepotrpia na hranie a prémiové funkcie.

Mobil Motorola Moto E
Spresniť parametre
123 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02