Obnoviť stránku

Mobilní procesor Intel Core Duo T2300

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mobilní procesor Intel Core Duo T2300

Procesor Intel Core Duo je procesor pre notebooky s najnovšou mobilnou technológiou Intel Centrino, ktorý prináša revolučný mobilný výkon dvoch jadier a nízku spotrebu.Vďaka dvom výpočetním jednotkám je procesor Intel Core Duo optimalizovaný pre multi-threading aplikácie a multitasking.Môžete na ňom súbežne prevádzkovať niekoľko náročných aplikácií, napríklad graficky prepracované hry alebo profesionálnu výpočtové aplikácie a na pozadí pritom môžu bežať zabezpečovacie a antivirové programy.
Vďaka technológii Intel Dynamic Power Coordination a Enhanced Intel Deeper Sleep s dynamickým riadením veľkosti vyrovnávacej pamäti dokáže tento procesor napájať iba nevyhnutne nutné oblasti procesoru, a notebooky tak môžu bežať na batérie dlhšie a zaistiť lepšiu mobilnú prevádzku.Technológia Intel Digital Media Boost procesoru Intel Core Duo zaisťuje vyšší výpočtový výkon s plovoucí desatinnou čiarkou, dôležitý hlavne u aplikácií, ako sú CAD nástroje, 3D a 2D modelovanie, strih videa, digitálna hudba, digitálne fotografie a hry.
Systém Intel Smart Cache umožňuje konstrukci chytřejší, efektívnejšie vyrovnávacej pamäte a zbernice, ktoré zvyšujú výkon, rýchlosť odozvy a úspory energie.Procesor Intel Core Duo je prvý mobilný procesor Intel s dvoma jadrami a kľúčová súčasť novej platformy mobilnej technológie Intel Centrino Duo.Procesor je vyrábaný technológiou 65 nanometrov, čo tiež prináša zmenšení rozmerov čipu a zníženie tepelného vyžarovania a spotreby.
Parametre a špecifikácie:
Typ:INTEL Core Duo T2300
Pracovná frekvencia:1,66 GHz
Systémová zbernica:667 MHz
Jadro:Yonah
Pätica:Socket 479 (FCPGA6)
Cache pamäť:2 MB L2
Hustota integrácie:65 nm
Spotreba:31 W
Upozornenie:pred kúpou sa informujte o vhodnosti použitia tohto procesora u výrobcu Vášho notebooku.
Kód:  BO480
Produktové číslo:  BX80539T2300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12