Obnoviť stránku

Mlynčeky na mäso Bosch

Mlynček na mäso Bosch

Mlynček na mäso Bosch: rýchle a ľahké spracovanie potravín

Mlynček na mäso Bosch predstavuje mimoriadne skladného a praktického pomocníka, ktorého môžete využiť nielen na mletie mäsa. Môžete sa tešiť na vysokú odolnosť, spoľahlivosť, bezpečnosť a precízne detaily. Nadstavce a disky sú vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu sú maximálne odolné, navyše vám dlho vydržia. Niektoré modely dokonca obsahujú reverznú funkciu, vďaka ktorej sa v prípade uviaznutia potraviny vo vnútri suroviny uvoľnia a mlynček tak bude opäť pripravený na použitie. Každý Bosch mlynček na mäso potom disponuje ochranou proti polámaniu prevodov.

Bosch mlynček na mäso

Bosch mlynček na mäso využijete nielen na mletie mäsa

Ak chcete multifunkčného pomocníka, potom je Bosch mlynček na mäso jasnou voľbou, pretože ho vďaka rôznym nadstavcom využijete na prípravu širokej škály pokrmov. Okrem primárnej funkcie mletia mäsa s ním môžete odšťavovať zeleninu a ovocie, mlieť zrnká (káva, korenie, …), strúhať a krájať zeleninu, ovocie aj syry, pripraviť orientálne chutné Kebbe alebo plniť vlastné párky a klobásy. 


Rýchle spracovanie veľkého množstva jedla vás uchváti

Motor, ktorý má elektrický mlynček na mäso Bosch je veľmi silný, a tak zvládne spracovať jedlo nielen rýchlo, ale aj precízne, čím šetrí váš čas. Okrem toho si však výkonný motor spoľahlivo poradí aj s prekvapivo veľkým objemom surovín, ktorý sa do mlynčeka ľahko zmestí vďaka širokému plniacemu otvoru. Vybrané mlynčeky na mäso Bosch dokážu spracovať až 4,3 kg mäsa za minútu. 

Bosch mlynček na mäso

Elektrický mlynček na mäso Bosch

Mlynček na mäso Bosch sa pýši jednoduchou manipuláciou

V prvom rade oceníte praktický držiak, vďaka ktorému môžete elektrický mlynček na mäso Bosch ľahko premiestňovať alebo jednoducho upratať. Ďalej disponuje priehradkou na disky a kábel, vďaka čomu vám nebude nikde nič prekážať. Z hľadiska bezpečnosti potom určite oceníte gumové nožičky, ktoré zabraňujú pohybu spotrebiča. Vďaka kompaktným rozmerom zapadne do každej kuchyne, navyše nebude zaberať miesto. 


Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04