Obnoviť stránku

MiVia Essential 350

3,2 6 hodnotení

MiVia Essential 350

Chcete začať žiť v dnešnej hektickej dobe zdravým životným štýlom, ale neviete ako začať? Ideálnym začiatkom by pre vás mohla byť kúpa tohto športtesteru, ktorý je vybavený inovatívnymi technológiami, ktoré vám pomôžu k lepšiemu životu. Je jedno, či ste športovými nadšencami alebo so zdravým životným štýlom ešte len začínate, tento náramok bude merať všetky vaše aktivity, aby ste ich mali pod kontrolou. Ako vôbec prvý športtester je vybavený zabudovaným senzorom EKG a technológií NASA EMD Technology, ktorá zobrazuje srdcový tep presnejšie než akýkoľvek optický monitor srdcového tepu. 

Kľúčové vlastnosti

  • náramok je vybavený presným EKG snímačom
  • EKG snímač vás po priložení prsta informuje o vašom skutočnom biologickom veku
  • s funkciou Breath Training sa naučíte správne a efektívne dýchať
  • náramok začne vaše aktivity sledovať, akonáhle budete v pohybe po dobu minimálne 10 sekúnd
  • nebudete ochudobnení ani o informácie o kvalite vášho spánku
  • vďaka kompatibilite s aplikáciami ako WhatsApp, Messenger, Skype a Twitter vám neunikne žiadna správa

Spoľahlivý a presný EKG snímač

Nasaďte si tento ľahký a tenký náramok na ruku a majte svoj životný štýl pod kontrolou. V náramku je zabudovaný senzor EKG, ktorý je rovnako presný ako senzory v lekárskych prístrojoch, preto sa môžete tešiť na vždy presné informácie o vašom srdcovom tepe. Pokiaľ na senzor EKG položíte svoj prst po dobu 30 sekúnd až 2 minút, dozviete sa svoj Health & Body Index (zdravotné a telesný index). Vďaka tomu sa dozviete svoj skutočný biologický vek. Pre zlepšenie vášho zdravotného stavu je tiež dôležité správne dýchanie. Funkcia Breath Training vás to naučí. Pomocou aplikácie MiVia Essential môžete pracovať s tromi úrovňami dychového cvičenia, aby ste zvýšili úroveň energie, znížili stres a lepšie spali. 

Dostatok pohybu a zdravý spánok

Akonáhle sa pohybujete viac ako 10 sekúnd, náramok začne vaše aktivity zaznamenávať. Všetka vaša aktívna fyzická činnosť je dôležitá pre zníženie úrovne stresu, preto je potrebné vaše denné aktivity sledovať a zvyšovať ich. Súčasťou zdravého životného štýlu je aj kvalitný spánok. Aj o ňom vás váš náramok informuje a môže zaznamenané informácie uložiť do spánkového denníka v aplikácii MiVia. Všetky informácie zaznamenané náramkom uložíte do telefónu pomocou aplikácie MiVia 5 Essential. Náramok toho ale zvládne viac. Keďže je kompatibilný s aplikáciami WhatsApp, Facebook Messenger, Skype a Twitter, nikdy vám neunikne nová správa ani prichádzajúci hovor. Aby ste mohli svoje aktivity vykonávať s patričným štýlom, je k náramku dodávané tričko zdarma. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Tvar ciferníka Hranatý

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 25 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie
Funkcia merania športu Tepová frekvencia, Výpočet kalórií

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Kód:  PP325
Produktové číslo:  5262N5390003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03