Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Mishiko Tariffs čierny

Mishiko Tariffs čierny

Pes pod dohľadom

Obojok na sledovanie zvierat Mishiko je vybavený GPS lokátorom, ktorý dokáže zamerať polohu vášho zvieracieho miláčika s presnosťou do 4 metrov. Podľa výskumu ASPCA sa až 14 % zvierat stráca a takmer žiadne z nich sa nevráti späť domov. Vďaka tomuto inteligentnému obojku toto percento však rapídne klesá.

Obojok na sledovanie zvierat Mishiko
Obojok na sledovanie zvierat Mishiko

Prehľad o pohybe a zdraví

Majte dokonalý prehľad o pohybe vášho psa vďaka prítomnosti GPS. Výskum ASPCA preukazuje, že obezita je u psov vážnym problémom, ktorý skracuje ich život až o dva roky. Na dosiahnutie správnej každodennej fyzickej aktivity je pripravený tréningový plán, ktorý je individuálne zostavený pre vášho psa vďaka údajom o váhe, veku, pohlaví a rasy.

Všetky informácie na jednom mieste

Všetky informácie, ktoré inteligentný obojok Mishiko nameria, si môžete pohodlne prezrieť v aplikácii Mishiko, ktorá je k dispozícii pre operačný systém Android a iOS. Aplikácia uchováva údaje o zdraví vášho psa a združuje komunitu psíčkarov. Používajte pri venčení obojok Mishiko každý deň a spríjemnite si prechádzky s vaším štvornohým miláčikom.

Obojok na sledovanie zvierat Mishiko
Obojok Mishiko čierny

Kľúčové vlastnosti

Štýlové a odolné hliníkové telo

Žiadne tlačidlá

Monitoring polohy a fyzickej aktivity

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Automatické aktualizácie firmvéru

Bezdrôtová nabíjacia stanica

Efektívne podsvietenie

Obsah balenia

GPS a fitness zariadenie Mishiko

Bezdrôtová nabíjacia stanica

Micro USB kábel

Pohodlný obojok

Univerzálne uchytenie pre iné obojky

Používateľská príručka

Rýchly štart

Obojok na sledovanie zvierat Mishiko

Na všetky doplňujúce otázky nájdete odpoveď na: mishiko.net/podpora

Kód:  MSK003
Produktové číslo:  MIS0002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13