Obnoviť stránku

Misfit Phase Silver

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Misfit Phase Silver

Misfit Phase sú hybridné hodinky, ktoré svojím vzhľadom pripomínajú klasické analógové. Ovšem nenechajte sa zmiasť prvým dojmom, hoci Misfit Phase vyzerajú úplne obyčajne, tak v sebe kombinujú funkcie ako klasických, tak aj inteligentných hodiniek ako sú napr. krokomer, meranie vzdialenosti, kalórií či notifikácia. Ďalšou výhodou je vodotesnosť 5 ATM a neskutočná výdrž batérie až 6 mesiacov. Okrem toho svojich budúcich majiteľov oslovia nádherným dizajnom - púzdrom z nerezovej ocele potiahnuté hliníkovou vrstvou a koženým remienkom, vďaka čomu budú vhodným doplnkom ako vo voľnom čase, tak aj na obchodnom rokovaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie až 6 mesiacov
  • Šikovné funkcie a notifikácia
  • Možnosť diaľkového ovládania mobilného telefónu
  • Analógové zobrazenie času
  • Vymeniteľné remienky
  • Vibračný alarm

Praktické funkcie

Misfit Phase, okrem analógového zobrazenie času, disponujú mnohými šikovnými funkciami - krokomer, meranie vzdialenosti, monitor dĺžky a kvality spánku. Budete tak mať dokonalý prehľad o svojich denných aktivitách. Namerané hodnoty je možné bezdrôtovo synchronizovať s mobilným telefónom, poťažmo mobilnou aplikáciou Misfit, kde si môžete jednotlivé namerané údaje podrobne prezrieť a zanalyzovať. Samozrejmosťou je tiež vibračný alarm. 
Tieto inteligentné hodinky prenášajú všetky dôležité upozornenia zo smartphonu priamo na vaše zápästie. Vibráciami vás upozornia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily či oznámenia aplikácií. Na ciferníku, na šiestej hodine sa nachádza farebný indikátor, ktorý si môžete ľubovoľne prispôsobiť - jednotlivé farby možno priradiť k určitým udalostiam (napr. modrá - SMS, červená - prichádzajúci hovor atď.).

Ovládajte svoj telefón

Hodinky sú vybavené "Smart" tlačidlom, teda akýmsi diaľkovým ovládačom, pomocou ktorého možno ľahko ovládať mobilný telefón a jeho aplikácie. Toto tlačidlo vám umožní na diaľku ovládať fotoaparát, hudobný prehrávač či spustiť vyhľadávanie mobilného telefónu, ak ho nemôžete nájsť. Komunikácia medzi hodinkami a telefónom prebieha prostredníctvom Bluetooth 4.0. Kompatibilita je zaistená s prístrojmi so systémami Android a iOS.

Dlhá výdrž batérie

Vymeniteľná batéria CR2430 sľubuje výdrž až 6 mesiacov - hodinky nemusíte po túto dobu dobíjať ako ostatné chytré hodinky. Misfit Phase sami aktualizujú čas podľa časového pásma, kde sa nachádzate. Poradí si aj s letným a zimným časom. 
Ak by vám dodávaný remienok nevyhovoval, možno ho ľahko vymeniť za iný, ktorý je potrebné zakúpiť samostatne. Šírka remienka je 20 mm.

 
Kód:  DDV2002ab
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16