Obnoviť stránku

Miracle Bamboo

4,5 27 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Miracle Bamboo

Čím je Miracle Bamboo výnimočná? Na rozdiel od iných sedacích podložiek je Miracle Bamboo prispôsobená tak, aby dožičila maximálne pohodlie a odľahčila tlak na chrbticu, na čo slúži predovšetkým vykrojenie v oblasti kostrče. Treba spomenúť aj materiál, ktorý sa využíva na výplň podložiek Miracle Bamboo. Ide o špeciálnu ortopedickú penu s veľmi hustou štruktúrou. Tá sa veľmi ľahko prispôsobí krivkám vášho tela a tiež vďaka vlastnostiam už spomínanej ortopedickej peny bezpečne udrží vašu hmotnosť. Ide o výraznú výhodu oproti bežným podložkám či vankúšom, ktoré sa po čase stlačia a už tak zostanú. 

Prečo si zaobstarať podložku na sedenie Miracle Bamboo?

  • Pomáha správne držať telo
  • Využiteľná kdekoľvek
  • Odstraňuje bolesti chrbta
  • Vhodná pre alergikov – hypoalergénna
  • Bambusový, prateľný povlak
  • Bezkonkurenčná cena

Pre koho je podložka Miracle Bamboo vhodná?

Žijeme v modernej dobe, kedy je všetko uponáhľané, avšak napriek tomu nám fyzickej aktivity ubúda a my sa stále častejšie dostávame do situácií, kde dlhé vysedávanie hrá hlavnú úlohu. Čakanie u lekára, výučba v škole, cestovanie hromadnou dopravou a mnoho iných aktivít. Veľmi často sa stáva, že priestor na sedenie nie je práve tou najpohodlnejšou záležitosťou, čo má za následok bolesti chrbta a krížov. A netýka sa to len starších osôb, ako by sa niektorí mohli domnievať. Riešením je Miracle Bamboo podložka.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  EDS007
Produktové číslo:  M14267
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06