Obnoviť stránku

MIRABELL luxusná bonboniéra Mozartkugeln + Mozarttaler 600 g

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIRABELL luxusná bonboniéra Mozartkugeln + Mozarttaler 600 g

Zháňate nevšednú bonboniéru, ktorá poteší aj najväčší gurmánov? Stavte na bonboniéru MIRABELL. Táto bonboniéra je známa svojou lahodnou chuťou pistácií a tmavej čokolády. V balení sú namiešané známe Mozartove gule a medailóniky. Tieto čokoládové pralinky sú plnené tmavým a mliečnym nugátovým krémom a marcipánom. Jemné medailóniky sú zložené z mliečnej čokolády plnené pralinkou a marcipánom. V balení nájdete 26 Mozartových gulí a 8 Mozartových medailónikov.

Kľúčové vlastnosti bonboniéry MIRABELL 600 g

  • Bonboniéra MIRABELL obsahuje Mozartove gule a medailóniky
  • Lahodná chuť pistácie a tmavej čokolády
  • Plnené nugátovým krémom a marcipánom
  • Pistáciový marcipán potiahnutý pralinkovým krémom
  • Vyrábané v Rakúsku

Jedinečná bonboniéra MIRABELL

Bonboniéra Mirabell je jednoducho neodolateľná, obsahuje najlepší pistáciový marcipán potiahnutý tmavým a ľahkým pralinkovým krémom a najjemnejšiu bohatú tmavú čokoládu. Skutočne jedinečná kompozícia, ktorá očarí vaše chuťové poháriky rovnako, ako hudba Wolfgang Amadeus Mozarta zmysly. Bonboniéra MIRABELL sa stále vyrába v Salzburgu, v Mozartovom rodnom meste, podľa starej tradície. Táto chutná čokoládová špecialita je známa svojím guľatým tvarom. 

Zloženie:
cukor, kakaová hmota, palmový olej, lieskové orechy, kakaové maslo, sladká srvátka (z mlieka), mandle, invertný cukor, maslo, sušené odstredené mlieko, zvlhčovadlo (sorbitol), mliečny cukor, štíhly kakaový prášok, emulgátor (sójový lecitín, slnečnicový lecitín), pistácie, Kirch vody (obsahuje alkohol), chuťové prísady, stabilizátor (invertáza), koncentrát čerešne, plnotučné mlieko. Kakao: najmenej 35 % v mliečnej čokoláde. Kakao: 46 % aspoň v čokoláde. Môže obsahovať ďalšie orechy, arašidy a pšenicu.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Počet ks bonbónov 34 ks
Náplň Marcipán
Obsah kakaa 46 %
Druhy čokolád čokolády s náplňou

Potraviny

Typ Bonboniéra
Počet kusov v balení 1 ks
Celková hmotnosť 0,6 kg

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota na 100 g 2 311,11 kJ (552 kcal)
Tuky 35 g
Nasýtené mastné kyseliny 16 g
Sacharidy 54 g
Cukry 51 g
Vláknina 3,1 g
Bielkoviny 4,5 g
Soľ 0,1 g

Zloženie

Kód:  VBAL0710
Produktové číslo:  9012200020451

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14