Obnoviť stránku

Mionix Naos 7000

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mionix Naos 7000

Herná myš Mionix Naos 7000 patrí medzi herné príslušenstvo veľmi vysokej kvality a inovatívnym dizajnom . Myš sa ovláda siedmimi tlačidlami a jej ergonomický tvar zaručuje veľmi pohodlné uchopenie pre pravákov. Nielen, že dokonale padne do dlane, ale vďaka pogumovanému povrchu v nej aj perfektne drží. Nastaviteľné LED podsvietenie vám dáva veľkú možnosť prispôsobenia podľa farby.

Zariadenie ponúka výkonný optický snímač s veľmi presným snímaním povrchu až 7000 DPI. Nastavenie citlivosti možno jednoducho stlačením jediného tlačidla. Nastavte si vyhovujúci hodnoty rozlíšenia a potom jednoducho prepínajte priamo v hre. Tento senzor je schopný zaznamenať maximálna rýchlosť až 215 palcov za sekundu . Myš prichádza tiež s kalibračnou funkciou Lift Off Distance a utilitou pre zisťovanie kvality povrchu Surface Quality Analyzer Tool, vďaka čomu získate skvelé možnosti, ako vyladiť presnosť snímania k dokonalosti.

Ďalej je tu ultrarýchly 32bitový ARM procesor a voľne utiahnuť aplikácia vám poskytne prístup k programovaniu tlačidiel, nastavenie snímača, farby LED podsvietenie, makier a profilov. Myš v sebe ukrýva aj vnútorná pamäť o veľkosti 128 kB , Ktorá umožní uložiť makrá a až 5 užívateľských profilov. Prepojenie s počítačom zvládnete cez rýchle USB rozhranie s nastaviteľnou hodnotou Polling Rate až na 1000 Hz.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,47 cm
Výška 3,87 cm
Hĺbka 13,08 cm
Hmotnosť 103 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 7 000 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  MIX02
Produktové číslo:  NAOS-7000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16