Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Mionix Naos 3200

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mionix Naos 3200

Mionix Naos 3200

Kvalitní herní příslušenství

Herní myš Mionix Naos 3200 patří mezi kvalitní herní příslušenství s inovativním designem. Myš se ovládá sedmi tlačítky a její ergonomický tvar zaručuje velmi pohodlné uchopení pro praváky. Nejen, že dokonale padne do dlaně, ale díky pogumovanému povrchu v ní i perfektně drží. 

Výkonný optický snímač

Zařízení nabízí výkonný optický snímač s velmi přesným snímáním povrchu až 3200 DPI. Nastavte si vyhovující hodnoty rozlišení a pak jednoduše přepínejte přímo ve hře. Tento senzor je schopen zaznamenat maximální rychlost až 40 palců za sekundu.

Snadné programování tlačítek

Volně stažitelná aplikace vám poskytne přístup k programování tlačítek, nastavení snímače, barvy LED podsvícení, maker a profilů. Myš v sobě ukrývá i vnitřní paměť, která umožní uložit makra a uživatelské profily tlačítek. Propojení s počítačem zvládnete přes rychlé USB rozhraní s nastavitelnou hodnotou Polling Rate až na 1000 Hz. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,47 cm
Výška 3,87 cm
Hĺbka 13,08 cm
Hmotnosť 152,2 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 3 200 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  MIX01
Produktové číslo:  NAOS-3200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06