Obnoviť stránku

MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

Orosíte sa pri predstave dlhého prejazdu cudzím veľkomestom a státia v zápchach? GPS navigácia MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU v tom prípade rozhodne vyrieši vaše ťažkosti. V každej situácii vám totiž spoľahlivo naplánuje a ukáže celkom rýchlu a efektívnu trasu do požadovaného cieľa. Stačí len zadať pár základných preferencií a cesta už je celá vaša. Táto dokonalá GPS navigácia pre osobné vozidlá zaujme ihneď farebným displejom s rozmermi uhlopriečky 5" a veľmi kvalitným pomerom pixelov 800 × 480 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čo vám určite bude blízke. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 131 MB. Kapacitu zariadenia máte možnosť rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD až do 32768 MB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 88 mm × 134 mm × 17 mm pri hmotnosti 140 g.

Zásadné vlastnosti GPS navigácie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

  • Smart GPS navigácia MIO pre osobné vozidlo
  • Prehľadná obrazovka s uhlopriečkou 5 "
  • Má slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Aktualizovať mapy možno Cez počítač
  • Prísľub neobmedzenej aktualizácie podkladov
  • Parkovací asistent vám pomôže vyhľadať najbližšie parkovisko
  • GPS navigácia MIO vám ukáže správny pruh na zaradenie
  • Ukazovateľ rýchlostných radarov po ceste

GPS navigácia MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU sa postará o perfektnú orientáciu

V základe GPS navigácie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU rozhodne nechýba mapa SR a hlasové pokyny v českom jazyku. Jednotlivé mapy máte možnosť aktualizovať cez PC. A vďaka tomu, že súčasťou navigácie sú doživotné aktualizácie máp zadarmo, už si nemusíte lámať hlavu s ich neskorším dokupovaním. Ak patríte medzi milovníkov rýchlej jazdy, určite vás poteší prehľad radarov, vďaka čomu ušetríte peniaze za zbytočné pokuty. Ďalšiu šikovnú vychytávku predstavuje parkovací asistent, ktorý rýchlo nájde voľné parkovacie miesto v závere trasy.

Nezvyklé funkcie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

V rôznorodej ponuke nájdete aj menej časté funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť navigácie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU. Je možné sledovať svoje momentálne súradnice. Do výbavy tiež v neposlednom rade spadá radca s radením do jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 134 mm
Výška 88 mm
Hĺbka 17 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 140 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 768 MB
Vnútorná pamäť 131 MB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Súradnice, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač

Mapy

Mapy Česko

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Rumunčina
Kód:  PP302t5c
Produktové číslo:  442N60200012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18