Obnoviť stránku

MIO Spirit 7670 Lifetime

3,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 7670 Lifetime

MIO Spirit 7670 je automobilová navigácia s doživotnou aktualizáciou všetkých európskych máp, čo so sebou prináša veľkú výhodu a to, že sa už nikdy nebudete musieť starať o ich aktuálnosť. Prístroj všetko zariadi za vás. Vy sa tak budete môcť spoľahnúť na to, že v mapách budú zanesené nové komunikácie, budovy a ďalšie zmeny v cestnej sieti. Pre kontrolu aktualizácií stačí iba na váš počítač nainštalovať softvér MioMore. Nechýba ani databáza rýchlostných radarov.

Kľúčové vlastnosti

  • Mapy celej Európy TeleAtlas (44 krajín) + doživotná aktualizácia máp
  • Vyhľadávanie podľa čísel popisných a orientačných
  • Handsfree bluetooth
  • Hlasové ovládanie v češtine
  • Slot pre MicroSD kartu (nie je súčasťou balenia)
  • AV vstup na pripojenie externého prehrávača alebo zadnej kamery
  • SmartRoutes - vďaka informacícm od miliónov vodičov navigácie navrhne najefektívnejší a najrýchlejší trasu do cieľa
  • Predinštalovaná databáza radarov
  • Softvér MioMore Desktop

Jazdite bezpečne a efektívne

Okrem toho sa táto výkonná navigácia pýši veľkým 5-palcovým displejom alebo bluetooth handsfree. Môžete tak ľahko pripojiť svoj mobilný telefón vybavený technológiou bluetooth a uskutočňovať hovory aj počas jazdy, bez toho aby ste porušili pravidlá cestnej premávky. Iste oceníte funkciu TMC, ktorá vás bude prostredníctvom úplne novej dopravnej technológie informovať o aktuálnej dopravnej situácii a vy sa tak budete môcť včas vyhnúť kolónam a dopravným zápcham. Taktiež funkcia IQ Routes napomáha na rýchlejšie dosiahnutie cieľa - zbiera reálne informácie od ostatných vodičov a na základe týchto informácií optimalizuje trasu.

Jednoduchý prejazd zložitými križovatkami

Funkciou Lane Guidance budete pri odbočovaní vždy v správnom jazdnom pruhu, čo sa na súčasných rušných cestách určite hodí. Software Spirit tiež ponúka realistické a trojrozmerné zobrazenie križovatky aj s dôležitými dopravnými značkami, ktoré umožňuje ešte pred príjazdom k výjazdu či križovatke získať viac času na pochopenie situácie pred vami.

Nestrácajte čas hľadaním voľného parkovacieho miesta

Iste to tiež poznáte, prídete do cudzieho mesta a vyvstáva problém, kde zaparkovať. Preto je MIO 7670 vybavená funkciou parkovacieho asistenta umožňujúcou ľahšie vyhľadanie parkovacieho miesta. Automaticky zobrazuje zoznam parkovísk vo vzdialenosti 1 km od cieľa.
Mio funguje brilantne ako v automobile, tak mimo neho. Vďaka režimu chôdze s 2D mapou sa môžete prechádzať po mestách a užívať si pamiatok. Môžete tiež objavovať nové miesta neprístupné pre automobily. Teraz môžete skutočne objavovať viac.

Ďalšie funkcie

  • Plánovač výletov - nastavením bodov na trase a pridaním priorít navigácia vytvorí ideálne trasu
  • Náhľad na odbočenie a križovatky
  • Výber z trasy na jednej obrazovke
  • Hovorené názvy ulíc
  • Nájdi moje auto - uložením súradníc ľahko nájdete svoje vozidlo
  • Požičiavanie máp - umožňuje zapožičanie mapy, ktorá nie je v zariadení na 3, 7 alebo 30 dní, čím ušetríte až 80% nákladov v porovnaní s plnohodnotným zakúpením mapy
  • Simulácia na základe rýchlosti vás prevedie tunely

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 135,5 mm
Výška 86 mm
Hĺbka 12,7 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 158 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px

Funkcie

Výbava Prehrávač hudby, Prehrávač videa
Funkcie Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  PP302t5
Produktové číslo:  5420027526119
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08