Obnoviť stránku

MIO Spirit 6970u Lifetime

4,2 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 6970u Lifetime

Aktuální mapy

Aktuálne mapy

Môžete tak mať k dispozícii mapy celej Európy na dobu životnosti vášho prístroja Mio, a to maximálne 4 krát za rok. Vďaka aktuálnym informáciám vás na cestách už len tak niečo neprekvapí.

Hands-free

Hands-free

Prepojením zariadenia s mobilným telefónom vybaveným bluetooth získate možnosť uskutočňovať hovory úplne bezpečne bez použitia rúk.

Chytré trasy

Inteligentné trasy

Inteligentné rozhranie IQ Routes zbiera reálne informácie o premávke od ostatných vodičov a na základe týchto informácií optimalizuje vašu trasu. V kolóne na diaľnici predsa nechcete strácať svoj čas.

Luxus mezi navigacemi

Luxus medzi navigáciami aj s nabíjačkou a držiakom

Navigácia je nabitá praktickými funkciami a dodávaná s doživotnou aktualizáciou máp, takže vás nikdy nezastihnú zmeny cestnej siete. Neomylne vás zavedie do zvolenej ulice a na konkrétnu adresu. Dostaňte sa čo najľahšie do cieľa. Napíšte kľúčové slová a navigácia ponúkne všetky nájdené výsledky. Parkovací asistent automaticky ukáže zoznam parkovísk v okolí 1 km od vášho cieľa, takže nemusíte premýšľať, kde zaparkujete.


Plánovač výletov

Spirit 5400 LM prichádza s výkonným plánovačom výletov autom, ktorý vám umožní plánovať výlety z pohodlia domova prostredníctvom počítača a MioMore Desktop. Výlet si môžete naplánovať aj priamo na prístroji, kde je možné nastaviť viac bodov na trase, ich prioritu na optimalizáciu trasy a navyše máte možnosť využiť aj náhľad trasy s jej simuláciou.

Plánovač výletů

Všetko pre ľahkú orientáciu

Vďaka funkcii Lane Guidance budete pri odbočovaní vždy v správnom jazdnom pruhu, čo sa na súčasných rušných cestách určite hodí. Softvér Spirit ponúka aj realistické a trojrozmerné zobrazenie križovatky s dôležitými dopravnými značkami, ktoré umožňuje ešte pred príchodom k výjazdu či križovatke získať viac času na pochopenie situácie pred vami.

Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám

Multimédia na cestách

AV vstup

Navigácia Mio Spirit 6970 Lifetime je vybavená displejom s uhlopriečkou 5". Aj preto máte k dispozícii AV vstup a prehrávač médií. Nutnú oddychovú pauzu si tak spríjemníte sledovaním obľúbeného filmu alebo seriálu. Ideálne napríklad pre vodičov nákladných vozidiel.

Jděte ještě dál

Choďte ešte ďalej

Mio funguje brilantne ako v automobile, tak mimo neho. Vďaka režimu chôdze s 2D mapou sa môžete prechádzať po mestách a užívať si pamiatky. Môžete tak objavovať nové miesta neprístupné pre automobily. Teraz môžete skutočne objavovať viac.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 142 mm
Výška 86 mm
Hĺbka 14 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 172 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  PP302g7
Produktové číslo:  5262N3930314

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02