Obnoviť stránku

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime


Vstavaná kamera a GPS navigácia - spojenie príjemného s užitočným

GPS navigácia v kombinácii s integrovanou autokamerou predstavuje zariadenie, ktoré nutne musíte mať vo svojom nákladnom aute alebo pojazdnom karavane. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databáza radarov robia z MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan skvelú navigáciu, ktorá vám spríjemní jazdu. Extreme HD kamera zase zaznamená aj tie najmenšie detaily pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvele použiť ako dôkazový materiál pri súdnom konaní.


GPS MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan spolu s kamerou
 

Bezpečné navádzanie v tuneli & výber parkovania

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu priamo na miesto určenia, vie toho však oveľa viac. Bude vás bezpečne navádzať pri jazde v tuneloch, výbere jazdného pruhu a pomôže aj s nájdením vhodného miesta na parkovanie. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách, a nebudete tak nikdy prekvapení. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty, a navrhuje vám tak trasu priamo na mieru. Zároveň navigácia MiVue Drive online prijíma informácie o dopravnej situácii, na základe ktorých je vždy pripravená trasu zmeniť.

Zábery v Extreme HD rozlíšení

Širokoúhla kamera so 140° zorným poľom a svetelnosťou f/1.8 zachytí v záberoch každučký detail - MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan totiž sníma v Extreme HD rozlíšení, 1 296 p pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na pamäťové microSD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto vynikajúcej optike môžete záznamy použiť aj na súde v prípade dopravnej nehody.


Bezpečné telefonovanie s funkciou Handsfree

MiVue Drive tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery stráži, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak náhodou stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke. Pre komfort telefonovania slúži rozhranie Bluetooth a funkcia handsfree, takže budete môcť ľahko počas jazdy vybavovať hovory.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 173,1 mm
Výška 101,5 mm
Hĺbka 18,7 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 295 g

Druh navigácie

Určenie Nákladné auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6,2 " (15,75 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 64 GB

Funkcie

Výbava Prehrávač videa, Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez mobilný telefón
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Nemčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  PP302u5c5
Produktové číslo:  5262N5380036
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16