Obnoviť stránku

MIO MiVue Drive 60LM Lifetime

3,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue Drive 60LM Lifetime

GPS navigácia, v kombinácii s integrovanou autokamerou predstavujú zariadenie, ktoré musíte mať nutne vo svojom aute. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databázy radarov z nej robia skvelú navigáciu. Full HD kamera zase zaznamená najmenší detail pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvele použiť ako dôkazový materiál.

Kľúčové vlastnosti

  • Doživotná aktualizácia máp aj umiestnenie radarov
  • 6,2'' dotykový LCD displej
  • Full HD kamera
  • Maximálna kapacita 64 GB
  • Bezpečnostné prvky LDWS a FCWS

Perfektná navigácia

MIO MiVue Drive 65LM vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu, priamo na miesto určenia, ale vie toho oveľa viac. Bezpečné navigovanie aj v tuneloch, asistent pri výbere pruhu alebo napríklad automatické vyhľadanie voľného miesta, zabezpečuje úplný komfort pri jazde. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách a nebudete tak nikdy prekvapení. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty a navrhuje tak trasu priamo vám na mieru.

Úžasná kamera

Širokouhlá kamera so 140° zorným poľom a clonou F1.8, zaznamená najmenší detail. Je schopná zaznemanať Full HD rozlíšenie, 1080 pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na micro SD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto kvalitnej optike môžete záznamy použiť aj pri súdoch, v prípade dopravnej nehody.

Bezpečnosť na prvom mieste

Toto zariadenie tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery stráži, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke.

Parametre a špecifikácia kamery:

Zorný uhol:
130°

Clona:
2,0

Rozlíšenie:
Full HD (1080 p)

Snímacia frekvencia:
30 fps

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 173,1 mm
Výška 101,5 mm
Hĺbka 18,7 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 295 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6,2 " (15,75 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 Mpx
Max. veľkosť pamäťovej karty 64 GB

Funkcie

Výbava Prehrávač videa, Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Eko trasy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  PP302u5c3
Produktové číslo:  5262N5380027
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02