Obnoviť stránku

MIO MiVue 846 Wifi GPS

4,3 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 846 Wifi GPS

Zážitok z jazdy autom nemusí byť len všednou záležitosťou – s novou navigáciou Mio MiVue 846 sa vaše každodenné jazdy premenia v dobrodružstvo! Táto neobyčajná autokamera sa pýši vysokou kvalitou obrazu s rozlíšením Full HD 1080p pri 60 snímkach za sekundu a k tomu patentovaným vysoko kvalitným snímačom STARVIS CMOS, ktorý zaručuje vynikajúcu čistotu obrazu. K tomu vám pri nočných jazdách poslúži aj technológia Night Vision Ultra, starajúca sa o výnimočnú kvalitu záberov aj za horších svetelných podmienok spoločne s vysoko svetelným objektívom f/1.8. Kamera do auta Mio MiVue 846 s uhlom záberu 150° vás poteší aj mnohými modernými technológiami, medzi ktoré patrí napr. upozornenie na úsekové meranie, GPS polohovanie aj upozornenie na radary, režim parkovania s pasívnym napájaním alebo zabudovaný WiFi modul.


Kľúčové vlastnosti videokamery do auta Mio MiVue 846

  • Moderná autokamera na každodenné použitie a maximálne kvalitný zážitok zo záznamov vašich ciest
  • Mio MiVue 846 nahráva pri kvalite Full HD (1 920 × 1 080) pri 60 sn./s.
  • Vysoko kvalitný snímač STARVIS CMOS zaisťuje perfektne čistý obraz
  • Technológia Night Vision Ultra a svetelnosť objektívu f/1.8 zariadi kvalitu pri horších svetelných podmienkach
  • S technológiou H.264 budú vaše nahrávky vysoko kvalitné a zároveň nezaberú súbory veľa miesta
  • Vďaka integrovanej GPS sú informácie o vašej jazde automaticky zaznamenávané (rýchlosť, smer, súradnice a ďalšie)
  • GPS modul sa tiež stará o vašu informovanosť ohľadom rýchlostných radarov, kamier a úsekových meraní s bezplatnou aktualizáciou
  • S vstavanou WiFi môžete sledovať zábery aj vo vašom smartfóne či tablete a ľahko súbory zdieľať
  • Kamerový systém do auta Mio MiVue 846 disponuje širokým uhlom záberu 150°
  • Detekcia nárazu a uzamknutie záberu vďaka 3-osovému G-senzoru
  • Palubná kamera s pasívnym parkovacím režimom bez nutnosti trvalého napájania (až 48 hodín)
  • O všetkých údajoch máte prehľad na 2,7“ obrazovke kamery Mio MiVue 846
  • Ku kamere do auta dostanete tiež prístup k PC softvéru Mio MiVue Manager, s ktorým môžete zdieľať, prehrávať a analyzovať vaše zábery aj informácie z G-senzoru v prípade nehody
  • Autokamera do auta Mio MiVue 846 je vybavená kompletne českým aj slovenským menu

Výnimočne kvalitný obraz vďaka STARVIS CMOS snímaču

S širokouhlou kamerou do auta Mio MiVue 846 WiFi GPS vás nečaká nič iné, než krištáľovo čistý obraz za každej situácie. Snímač vysokej kvality STARVIS CMOS patentovaný svetoznámou spoločnosťou Sony zaistí bohatú farebnosť a špičkový kontrast, ktoré sa postarajú o to, aby vaše zábery boli skvelé aj za zhoršených svetelných podmienok.

Perfektné zábery aj z nočných jázd s kamerou Mio MiVue 846

Autokamera Mio MiVue 846 je vybavená vysoko kvalitným skleneným objektívom 5G+1 IR s výnimočnou svetelnosťou a technológiou Night Vision Ultra, vďaka ktorým sa naozaj nemusíte báť natáčať svoje cesty aj v noci. Navyše je snímač autokamery MiVue 846 citlivý na svetlo na škále takmer infračerveného pásma, čo pôsobí účinok ako pri nočnom videní.

Autokamera Mio MiVue 846 WiFi GPS s technológiou HDR

S funkciou HDR budú zábery z vašej jazdy vyzerať takmer tak, ako ich vidíte skutočným okom – a to aj za horších svetelných podmienok. HDR technológia kamery do auta Mio MiVue 846 zaisťuje vysoký dynamický rozsah, vďaka ktorému sú jednotlivé snímky videa ostrejšie a plné dôležitých detailov.

Čierna skrinka do auta MiVue 846 vás upozorní na úsekové meranie

Ak budete podnikať cesty autom v spoločnosti autokamery Mio MiVue 846 WiFi GPS, nemusíte mať obavy z nechceného prekročenia rýchlosti ani tam, kde to nepoznáte. Videokamera vám poskytne včasnú informáciu o obmedzeniach rýchlosti, priemernej rýchlosti intervalu a premieta vám vzdialenosť a čas (vo forme sekúnd), než prídete do styku s rýchlostnou kamerou na úseku vašej cesty. O všetkých týchto informáciách máte perfektný prehľad na 2,7“ displeji.

Nastavte si vhodný uhol autokamery s dokovacou stanicou QuickClick

Ľahké vybratie aj opätovné pripevnenie kamery do auta Mio MiVue 846 WiFi GPS do držiaka je zaistené originálnou dobíjacou stanicou QuickClick, takže je veľmi ľahké vziať si kameru vždy so sebou, akonáhle opúšťate vaše vozidlo. Navyše môžete túto kompaktnú autokamera nenápadne pripevniť za spätné zrkadlo aj u väčších či vyšších vozidiel. Uhol záberu si pohodlne nastavíte podľa vašej potreby.

Mio MiVue 846

Vysoká kvalita záznamu Full HD aj pri vyššej rýchlosti jazdy

S autokamerou Mio MiVue 846 WiFi GPS môžete očakávať špičkovú kvalitu záznamov vo Full HD (1080p) pri výborných 60 snímkach za sekundu. Navyše sú vaše zábery komprimované modernou technológiou H.264, takže zaberajú súbory veľmi málo miesta na pamäťovej karte a pritom si zachovávajú svoju vysokú kvalitu.


Mio MiVue 846

Výnimočne svetelný objektív

Krásne vykreslené detaily a perfektne čitateľné dopravné značky alebo ŠPZ označenie áut aj za šera alebo noci zaistí pri kamere Mio MiVue 846 kvalitný objektív s vysokou svetelnosťou f/1.8.

Mio MiVue 846

Široký zorný uhol pre perfektný prehľad

Vo vašich záberoch z ciest uvidíte všetko, čo budete potrebovať, a teda aj dianie napr. za krajnicou, vďaka širokouhlému objektívu so zorným uhlom 150°.

Bezdrôtové pripojenie autokamery Mio MiVue 846

Prenos dát bez zbytočného ťahania, hľadania a zapájania káblov? Žiadny problém pre špičkovú palubnú kameru Mio MiVue 846 WiFi GPS. Vďaka integrovanému WiFi modulu môžete súbory z autokamery Mio presúvať do iných zariadení bezdrôtovo, kde ich uložíte ľahko a rýchlo do aplikácie MiVue Pro. S technológiu OTA (Over-the-air) bude vaše zariadenie stále aktualizované na najnovšiu verziu softvéru.

Mio MiVue 846

Vstavaná GPS technológia

O zaznamenávanie rýchlosti jazdy, presnej polohy a času do vašich záznamov z jazdy je bezpečne postarané pomocou integrovaného GPS polohovania. GPS modul, uložený priamo vo vnútri jednotky, na rozdiel od iných modelov autokamery, sa pri Mio MiVue 846 navyše stará aj o automatické kalibrovanie času aj polohy, napr. pri dlhšej dobe nepoužívania tohto zariadenia. K tomu si môžete nastaviť individuálny rýchlostný limit, ktorý nechcete prekročiť a kamera do auta MiVue 846 vás na to v takom prípade upozorní.

Mio MiVue 846

Režim parkovania s pasívnym napájaním

Autokamera Mio MiVue 846 WiFi GPS umožňuje využitie až 48-hodinového pohotovostného režimu s batériovým napájaním, pri ktorom sa automaticky spustí zaznamenávanie, akonáhle sú zistené neprirodzené vibrácie vášho vozidla. Pasívny parkovací režim môžete využiť aj bez nabíjania, vďaka vstavanej batérii.

Pokročilé asistenčné systémy pre vodičov autokamery Mio MiVue 846

S autokamerov Mio MiVue 846 WiFi GPS sa nemusia báť sadnúť za volant ani čerství alebo menej skúsení vodiči – vďaka modernému rozhraniu kamery, ktoré zahŕňa aj predinštalované pokročilé asistenčné systémy (ADAS), vás zariadenie upozorní napr. na vybočenie z jazdného pruhu (FCWS) alebo dokonca dokáže detekovať a včas vás varovať pred nebezpečným mikrospánkom (FA).

Mio MiVue 846

Ochrana záznamov vďaka G-senzoru

Už samozrejmou vecou pre väčšinu autokamier je vstavaný G-senzor, ktorý sa stará o uzamknutie záznamov proti prepísaniu v prípade detekcie neprirodzených vibrácií, popr. nehody. G-senzor nechýba ani vo výbave modernej kamery do auta Mio MiVue 846 WiFi GPS.

Mio MiVue 846

Patentovaná funkcia Mio Smart Alert

Včasné upozornenie na merané úseky, aby ste si mohli postrážiť a prispôsobiť rýchlosť svojej jazdy, vám pri kamere Mio MiVue 846 zaistí GPS technológia v kombinácii s predinštalovanou databázou radarov. Inovatívna autokamera vás na radary upozorní s dostatočným predstihom a navyše sú jej interné dáta bezplatne aktualizované po celú dobu životnosti (s výnimkou mapy rýchlostných radarov Francúzska, Švajčiarska, Lotyšska, Estónska, Rumunska, Turecka a Nemecka).

Mio MiVue 846

Podpora pripojenia zadnej kamery MiVue

K špičkovej prednej kamere do auta Mio MiVue 846 WiFi GPS si môžete kúpiť aj zadnú kameru MiVue A30 alebo A50, pretože podporuje jej pripojenie. Získate tak prehľad aj nad situáciou za vaším vozidlom. Vaše zábery sa tak stanú dvojitými a vaša autokamera MiVue 846 duálna.

Mio MiVue 846

Jednoduchá manipulácia so zábermi s aplikáciou MiVue Manager

K autokamere Mio MiVue 846 dostanete tiež prístup k počítačovému programu MiVue Manager Desktop pre Windows aj MAC, s ktorým môžete svoje súbory ľahko prehrávať, kombinovať aj strihať a následne ich pohodlne zdieľať rovno na sociálnych sieťach.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované video formáty H.264, MP4
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 117 g
Šírka 8,75 cm
Výška 6,23 cm
Hĺbka 4,15 cm

Hlavný

Uhol záberu 150 °
Svetelnosť objektívu f/1,8
Typ snímača CMOS
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie GPS, Detekcia radarov, Automatické spustenie, Parkovací režim, G-senzor

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP350ya
Produktové číslo:  5415N6310038

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18