Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIO MiVue 733 WiFi

4,5 67 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

MIO MiVue 733 WiFi

Kľúčové vlastnosti kamery do auta Mio MiVue 733

  • Detailné rozlíšenie Full HD
  • Širokouhlý záber obrazu
  • Citlivý G senzor s automatickým uzamknutím kritických momentov
  • Moderné asistenčné systémy, GPS a WiFi
  • Skvelé záznamy vo dne i v noci vďaka výbornej svetelnosti
  • Nahrávanie v slučke
  • Úplne otočný držiak na sklo

Záznamovú kameru do auta oceníte najmä v prípadoch, ktoré si rozhodne neželáte zažiť. No keď už nastanú, záznam z nej je často neoceniteľným dôkazovým materiálom. Preto je potrebné, aby bol kvalitný a vo vysokom rozlíšení. Mio MiVue 733 dokáže zhotoviť záznam vo Full HD vo dne i v noci, s dobre čitateľnými detailmi, ako sú napríklad poznávacie značky. Vybavená je širokouhlým záberom, asistenčnými systémami, GPS, alebo WiFi a citlivým 3-osovým G senzorom. Inštalácia kamery je nanajvýš jednoduchá vďaka prísavkovému terču na čelné sklo. Kĺb je otočný v rozsahu 360°, takže si vždy nastavíte náhľadový displej do ideálnej polohy. O prísun energie sa postará priložený kábel s koncovkou do klasickej autozásuvky. 



Bezpečnosť predovšetkým

Disponuje množstvom pokročilých asistenčných systémov. Medzi ne patrí varovanie pred čelnou zrážkou (FCWS), pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS) a varovanie pred mikrospánkom (FA).



Kvalitný záznam vo Full HD

Zhotovené video sa pýši vysokým rozlíšením Full HD pri frekvencii snímok 30 sn./s, čo zaručí plynulý pohyb obrazu. Vďaka výbornej svetelnosti objektívu (f/2) nestratíte detailný záber ani v čase so slabým svetlom.



Bezdrôtové pripojenie

Záznamová kamera MIO MiVue 733 WiFi je vybavená technológiou WiFi, vďaka ktorej potrebné materiály odošlete priamo do smartfónu alebo počítača. Integrovaný GPS modul zaznamenáva trasu cesty a k záznamu pridáva potrebné zemepisné údaje, alebo dôležitý údaj o rýchlosti vozidla. 



Integrovaný G sensor

Pokiaľ už dôjde ku kritickej udalosti, prichádza na rad citlivý 3-osový G senzor. Kamera štandardne nahráva v slučke a starý záznam prepisuje. G senzor dokáže rozpoznať náhle zrýchlenie, brzdenie, alebo náraz a tieto okamihy proti prepísaniu automaticky uzamkne.



Stop and Go

Záznamová kamera MIO MiVue 733 WiFi disponuje inovatívnou technológiou Stop and Go, ktorá pomáha zostať vodičom v pohotovosti, napríklad pri státí na semaforoch alebo kolóne, a tým zaistí plynulejší prevádzku. Kamera registruje, či sa pred Vami stojace auto dá do pohybu a na túto skutočnosť vás upozorní signálom. Vy sa tak môžete včas rozbehnúť a dopomôcť tak k plynulej premávky na cestách.


MiVue Manager




Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Vnútorná pamäť 0 MB (0 GB)
Podporované video formáty H.264, MP4
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 100 g
Šírka 8,78 cm
Výška 5,25 cm
Hĺbka 3,19 cm

Hlavný

Uhol záberu 130 °
Svetelnosť objektívu f/2
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie GPS, Detekcia radarov, Automatické spustenie, Parkovací režim, G-senzor
Asistenčné systémy Lane Assist, Antikolízny systém

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP306y1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  5415N5830019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18