Obnoviť stránku

MIO MiVue C588T Dual

3,9 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
148,90 €

MIO MiVue C588T Dual

Zážitok z jazdy autom nemusí byť len všedné záležitosti – s novou navigáciou MIO MiVue C588T Dual sa vaše každodenné jazdy premenia na dobrodružstvo! Táto neobyčajná kamera do auta sa chváli vysokou kvalitou obrazu s rozlíšením Full HD 1 080p pri 30 snímkach za sekundu a k tomu patentovaným vysoko kvalitným snímačom STARVIS CMOS, ktorý zaručuje vynikajúcu čistotu obrazu. Okrem toho vám bude rovnako dobre slúžiť aj zadná kamera – s rovnakým rozlíšením zhotovených záznamov. Predná kamera do auta MIO MiVue C588T Dual s uhlom záberu 140° (zadná kamera 130°) vás poteší aj mnohými modernými technológiami, medzi ktoré patrí napríklad upozornenie na úsekové meranie, GPS polohovanie aj upozornenie na radary, režim parkovania, či napríklad upozornenie na prekročenie rýchlosti.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta MIO MiVue C588T Dual

  • Moderná autokamera na každodenné použitie a maximálne kvalitný zážitok zo záznamov vašich ciest
  • Kamerový systém do auta MIO MiVue C588T Dual nahráva pri kvalite Full HD (1 920 × 1 080) pri 30 sn./s
  • Vysoko kvalitný snímač STARVIS CMOS zabezpečuje perfektne čistý obraz
  • Vďaka technológii Mio™ Night Vision Pro zachytí videokamera do auta kvalitné zábery aj pri zhoršených svetelných podmienkach
  • Zadná kamera s uhlom záberu 130° MiVue T35 s 2M senzorom
  • S technológiou H.264 budú vaše nahrávky vysoko kvalitné a zároveň súbory nezaberú veľa miesta
  • Vďaka integrovanej GPS sú informácie o vašej jazde automaticky zaznamenávané (rýchlosť, smer, súradnice a ďalšie)
  • Zabudovaný superkondenzátor robí kameru odolnejšou proti zmenám teploty
  • GPS modul sa tiež stará o vašu informovanosť ohľadom rýchlostných radarov, kamier a úsekových meraní s bezplatnou aktualizáciou
  • Kamera do auta MIO MiVue C588T Dual disponuje širokým uhlom záberu 140°
  • Detekcia nárazu a uzamknutia záberu vďaka trojosovému G-senzoru
  • Autokamera s parkovacím režimom (vyžaduje trvalé napájanie napr. cez SmartBox III)
  • O všetkých údajoch máte prehľad na 2“ obrazovke kamery MIO MiVue C588T Dual
  • Ku kamere dostanete aj prístup k PC softvéru Mio MiVue Manager, s ktorým môžete zdieľať, prehrávať a analyzovať vaše zábery aj informácie z G-senzoru v prípade nehody

Výnimočne kvalitný obraz vďaka STARVIS CMOS snímaču

So širokouhlou kamerou do auta MIO MiVue C588T Dual vás nečaká nič iné, než krištáľovo čistý obraz v každej situácii. Snímač vysokej kvality STARVIS CMOS patentovaný svetoznámou spoločnosťou Sony zabezpečí bohatú farebnosť a špičkový kontrast, ktoré sa postarajú o to, aby vaše zábery boli skvelé aj za zhoršených svetelných podmienok.

Kamera do auta MIO MiVue C588T Dual vás upozorní na úsekové meranie

Ak budete podnikať cesty autom v spoločnosti autokamery MIO MiVue C588T Dual, nemusíte mať obavy z nechceného prekročenia rýchlosti ani tam, kde to nepoznáte. Kamera do auta vám poskytne včasnú informáciu o obmedzeniach rýchlosti, priemernej rýchlosti intervalu a premieta vám vzdialenosť a čas (vo forme sekúnd), skôr ako prídete do styku s rýchlostnou kamerou na úseku vašej cesty. O všetkých týchto informáciách máte perfektný prehľad na 2“ displeji.

MIO MiVue C588T Dual

Vysoká kvalita záznamu Full HD aj pri vyššej rýchlosti jazdy

S kamerou MIO MiVue C588T Dual môžete očakávať špičkovú kvalitu záznamov vo Full HD (1 080p) pri výborných 30 snímkach za sekundu. Navyše sú vaše zábery komprimované modernou technológiou H.264, takže súbory zaberajú veľmi málo miesta na pamäťovej karte a pritom si zachovávajú svoju vysokú kvalitu.

MIO MiVue C588T Dual

Široký zorný uhol pre perfektný prehľad

Vo vašich záberoch z ciest uvidíte všetko, čo budete potrebovať, a teda aj dianie napríklad za krajnicou vďaka širokouhlému objektívu so zorným uhlom 140°. Zadná kamera súčasne nahráva dianie za vaším vozidlom a to v uhle 130°.

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Výnimočne svetelný objektív

Krásne vykreslené detaily a perfektne čitateľné dopravné značky alebo RZ označenie áut aj za šera alebo noci zabezpečí pri kamere MIO MiVue C588T Dual kvalitný objektív s vysokou svetelnosťou f/1.8. 

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Lepšie zábery pri zhoršených svetelných podmienkach a v noci

Vďaka špičkovej technológii Mio Night Vision Pro budú záznamy z kamery prehľadné a jasné aj pri zhoršených svetelných podmienkach alebo v noci. Autokamera MIO MiVue 588T je vybavená senzorom STARVIS™ od spoločnosti Sony. Tento objektív s vysokou svetelnosťou prepustí oveľa viac svetla.

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Superkapacitor prepožičia kamere extrémnu odolnosť

V MIO MiVue 588T Dual je použitý zabudovaný superkondenzátor, ktorý robí kameru odolnejšou proti zmenám teploty.

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Kamerový systém do auta so vstavanou GPS technológiou

O zaznamenávanie rýchlosti jazdy, presnej polohy a času do vašich záznamov z jazdy je bezpečne postarané pomocou integrovaného GPS polohovania. GPS modul, uložený priamo vo vnútri jednotky, na rozdiel od iných modelov autokamier, sa u MIO MiVue C588T Dual navyše stará aj o automatické kalibrovanie času aj polohy, napríklad pri dlhšej dobe nepoužívania tohto zariadenia. Okrem toho môžete byť kamerou MIO MiVue C588T Dual upozornení na prekračovanie povolenej rýchlosti.

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Autokamera MIO MiVue C588T Dual ponúka režim parkovania

Autokamera MIO MiVue C588T Dual umožňuje využitie parkovacieho režimu, pri ktorom sa automaticky spustí zaznamenávanie, akonáhle sú zistené neprirodzené vibrácie vášho vozidla. Pre parkovací režim je potrebné u MIO MiVue C588T Dual dokúpiť zdroj napájania (SmartBox III).

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Ochrana záznamov vďaka G-senzoru

Už samozrejmou vecou pre väčšinu autokamier je vstavaný G-senzor, ktorý sa stará o uzamknutie záznamov proti prepísaniu v prípade detekcie neprirodzených vibrácií, alebo nehody. G-senzor nechýba ani vo výbave modernej autokamery MIO MiVue C588T Dual.

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Patentovaná funkcia Mio Smart Alert

Včasné upozornenie na merané úseky, aby ste si mohli postrážiť a prispôsobiť rýchlosť svojej jazdy, vám pri kamere MIO MiVue C588T Dual zabezpečí GPS technológia v kombinácii s nainštalovanou databázou radarov. Inovatívna autokamera vás na radary upozorní s dostatočným predstihom a navyše sú jej interné dáta bezplatne aktualizované po celú dobu životnosti (s výnimkou mapy rýchlostných radarov Francúzska, Švajčiarska, Lotyšska, Estónska, Rumunska, Turecka a Nemecka).

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Zadná kamera MiVue T35 súčasťou

K špičkovej autokamere MIO MiVue C588T Dual máte k dispozícii aj zadnú kameru MiVue T35, ktorá zhotovuje rovnako kvalitné záznamy ako predná kamera do auta. Získate tak prehľad aj nad situáciou za vaším vozidlom.

Kamera do auta MIO MiVue 588T Dual

Jednoduchá manipulácia so zábermi s aplikáciou MiVue Manager

S autokamerou MIO MiVue C588T Dual dostanete aj prístup k počítačovému programu MiVue Manager Desktop pre Windows aj MAC, s ktorým môžete svoje súbory ľahko prehrávať, kombinovať aj strihať a následne ich pohodlne zdieľať rovno na sociálnych sieťach.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie GPS

Obsah balenia

Obsah balenia AV kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak
Počet objektívov 1

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD
Podporované video formáty MP4
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 69 g
Šírka 6,1 cm
Výška 5,46 cm
Hĺbka 3,37 cm

Hlavný

Uhol záberu 140 °
Rozlíšenie snímača 1 080 px
Uhlopriečka displeja 2 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Do auta – duálny
Funkcie Automatické spustenie, Parkovací režim, G-senzor

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP303p2
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  5415N6620029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08