Obnoviť stránku

MIO MiVue 538 Deluxe

4,4 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 538 Deluxe

MiVue 538 zaznamená vašu jazdu do skvele viditeľného Full HD videa a pridá k nim GPS s doživotnou aktualizáciou databázy radarov a údaje synchronizovateľné s Google mapami . Dostanete prehľad o rýchlostiach a presné pozíciu pre rekonštrukciu trasy. Oproti lacným kamerám má kvalitnejší obraz, a v prípade potreby možno ľahko v urobenom videu nájsť požadovanú sekvenciu aj identifikovať ŠPZ vozidiel. Je vhodná pre vodičov z povolania, pracovníkov bezpečnostných zložiek, bezpečnostných agentúr, ale aj pre milovníkov adrenalínu za volantom, závodného jazdca a automobilových fanúšikov, ktorí požadujú dobrú možnú viditeľnosť. Navyše vás informuje pri priblížení k známemu radaru.
To im bezozbytku splní snímací systém s prvkami na vysokej úrovni. Obraz prechádza skleneným objektívom s úžasnou svetelnosťou (f/1,8) bude minimálne poznačený zmenami a hlavne stratou dôležitého svetla privedeného na snímací čip. Vďaka tomu budú záznamy aj za horších svetelných podmienok dobre viditeľné detaily , Lebo nedosiahnu vysokej úrovne šumu, čo je dobre vidieť v priložených videách urobených touto kamerou. Kameru je možné v prípade potreby vybrať a zaobstarať fotografie nehody alebo akejkoľvek udalosti. Pre tieto prípady má napájanie vstavaná batéria.
Model má veľmi jednoduchú inštaláciu a obsluhu a vďaka 2,4 "displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Na displeji môžete tiež priebežne kontrolovať aktuálny priebeh záznamu. Prehľadné menu kamery umožňuje nastaviť rôzne parametre. 3osý G senzor v prípade preťaženia zabezpečia okamžité uloženie význačné udalosti . Vďaka snímaču pohybu detekuje, čo sa pred ňou deje, automaticky sa zapne a začne nahrávať , Aj keď nie ste vo vozidle. Zaujímavosťou je aplikácia MiVue Manager s intuitívnym rozhraním pre prezeranie záznamov sa synchronizovanými dátami z G senzoru . Uľahčí aj organizáciu videí podľa dátumu a typu, takže vždy ľahko zobrazíte hľadanú jazdu.
Parametre a špecifikácie:

Snímanie:
Full HD 30 fps
Svetelnosť objektívu: F1, 8
Šošovka kamery: 6x sklenená
Uhol nahrávania: 130 °

Ostatné:
Auto zapínanie/záznam
Parkovací mód
Záznam nehody
G-senzor
Záznam zvuku
Vstavaná GPS
Upozornenie na radary:
Výstup HDMI

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Uhlopriečka displeja 2,4 "

Typ a funkcie

Typ Profesionálny
Funkcie GPS
Kód:  PP303f4
Produktové číslo:  5415N4670022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02