Obnoviť stránku

MIO MiVue 528

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 528

Širokoúhlý objektiv

Veľká šírka záberu

Kamera má širokouhlý objektív s rozsahom 130° bez mŕtveho uhla. Je teda veľmi pravdepodobné, že neprídete o žiadne dôležité zábery z dopravných nehôd či iných udalostí.

Full HD

Kvalita 1080p

Kamera vyhotovuje videá vo Full HD rozlíšení, ktoré sú komprimované pomocou technológie H.264 s vysokou kvalitou obrazu, ale pri zachovaní relatívne malej veľkosti súboru.

Startuje automaticky

Automatický štart

Vďaka snímaču pohybu sa pri akejkoľvek zmene kamera MiVue automaticky zapne a začne nahrávať, aj keď nie ste vo vozidle.

Kamerka MiVue v akci

Váš očitý svedok pri cestovaní

Kamera MiVue 528 nahráva video a ďalšie informácie, ako je presná pozícia, smer, rýchlosť a miesto. Vďaka tomu tak získate detailné informácie o trase, ktorú ste s kamerou prešli. Navyše je možné trasu vďaka aplikácii MiVue zobraziť na Google mapách. Prehľadný displej s uhlopriečkou 2,4" je doplnený o ovládacie prvky v podobe klasických tlačidiel - odporcovia dotykových zariadení budú nadšení. Vďaka dodanému otočnému držiaku ľahko nasmerujete kameru na akékoľvek miesto. Súčasťou príslušenstva je aj nabíjačka do auta a prenosné puzdro.

MiVue Manager

Nasnímaný obrazový materiál je najlepšie pretiahnuť do počítača pod dozorom dodávanej aplikácie MiVue Maneger. Intuitívne ovládanie umožňuje prechádzať a prehrávať nahrané videá rôznou rýchlosťou. Takisto veľmi ľahko spojíte jednotlivé videá do dlhšieho celku. Všetko je navyše možné rovno sprístupniť na sociálnych sieťach (YouTube alebo Facebook).

MiVue Manager

Umí i fotit

Režim fotografovania

Pri drobnej nehode bude nutné zaobstarať obrazový materiál aj v podobe fotografií. Pre Mio MiVue 518 to nebude žiadny problém. Vďaka vstavanej batérii stačí zariadenie vybrať z držiaka a zaobstarať potrebné zábery.

Vestavěný senzor rozpozná kolizi

Kamera spozná kolíziu

V momente, keď 3-osový snímač preťaženia (senzor G) zaznamená zmenu v pohybe, kamera MiVue okamžite uloží záznam tejto udalosti. G senzor pracuje aj pri nahrávaní. Zaznamenáva smer jazdy vo forme grafu. Vďaka tomu možno zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo.

Kód:  PP303f
Produktové číslo:  5415N4670024

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16