Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MIO MiVue 518

4,2 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 518

Záznamová kamera MIO MiVue 518 je pomocník zaznamenávajúci nielen audiovizuálne priebeh, ale cez GPS možno na Google mapách aj zobraziť presnú trasu . Využijete ju napríklad pre prípad preukázanie priebehu dopravnej nehody alebo len pre nahrávanie jazdy. U tohto modelu určite tiež oceníte širokouhlý objektív , Ktorý zaznamená veľkú časť scény pred kapotou. Kamera má citlivý CMOS snímač s rozlíšením 2 Mpx, ktorý umožňuje nahrávanie Full HD videí . Umožňuje záznam videa i zvuku v nepretržitej slučke, ktorá je uložená na microSD karte. Po nahratí plnej kapacity karty sa začne přemazávat a nahráva znova postupne od prvého fragmentu.
Výrobca do výrobku zabudoval nabíjaciu batériu, aby bolo možné kameru vybrať z držiaka a zaobstarať fotodokumentáciu nehody alebo inej udalosti. Kamera je vybavená režimom nahrávania udalostí, ktorý sa postará o zaznamenanie kľúčových okamihov. Zabudovaný G-senzor zaznamenáva zrýchlenie, spomalenie aj nárazy v 3 osiach. Ak prístroj zaznamená možnú nehodu , Senzor okamžite uloží záznam tejto udalosti, aby ho bolo možné ľahko vyhľadať. Spoločne s kamerou dostanete aj praktický otočný držiak s možnosťou otočenia až o 360 stupňov .

Kód:  PP303k
Produktové číslo:  5415N4670051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07