Obnoviť stránku

Mini Quadrocopter "Nano Quad" čierno-oranžová

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mini Quadrocopter "Nano Quad" čierno-oranžová

Unikátny miniatúrny RC model Quadrocopter Nano Quad vás uchváti svojou veľkosťou, jeho rozmery sú iba 45 x 45 mm. Lietať s ním môže celá rodina, ale odporúčaný vek je od 15 rokov. Vďaka svojej inovatívnej konštrukčnej technológii s riadiacou elektronikou sa v pohode vyrovná oveľa väčším RC modelom. Disponuje štyrmi rotormi pre presné manévrovanie v priestore a v tme oceníte svetelné LED diódy, ktoré vytvárajú svetelné efekty.
Ovládanie je realizované pomocou pribaleného diaľkového ovládača, ktorý funguje na báze 2,4 GHz technológie a má dosah až 50 metrov. Je vhodný na vnútorné použitie a v prípade bezvetria aj vonku. S vrtuľníkom si určite užijete veľa zábavy, o čom svedčí aj veľmi prestížne ocenenie z Norimberského veľtrhu hračiek 2014.
Parametre a špecifikácia:
Diaľkové ovládanie:

2,4 GHz (dopredu, dozadu, doľava, doprava, hore, dole)
Doba letu:
cca 4 - 6 minút
Doba nabíjania:
45 min.
Dosah:
50 metrov
Rozmery:
45 x 30 x 45 mm
Hmotnosť:
12 g
Odporúčaný vek:
15 rokov
Obsah balenia:
RC model
Diaľkový ovládač
Nabíjací USB kábel

Kód:  HRAa174d
Produktové číslo:  4009803239712

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11