Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Mini PC

Hľadáte mini PC, ktorý sa zmestí do vrecka a ponúka dostatočný výkon pre kancelárske aplikácie alebo sledovanie multimédií? To všetko a oveľa viac bez problémov zvládnu nasledujúce mini počítače. Zoznámte sa bližšie s ich parametrami a vyberte si ten ideálny mini počítač. A ako na to? Nebojte sa, poradíme vám.

Spresniť parametre
11820 položiek
Alza GameKit Rocket R i5 RTX4070 - Herný PC
Alza GameKit Rocket R i5 RTX4070
Predaj skončil
Herný PC
Alza GameKit Rocket R i7 RTX4070 - Herný PC
Alza GameKit Rocket R i7 RTX4070
Predaj skončil
Herný PC
Alza GameKit Raphael R7 RTX4070 - Herný PC
Alza GameKit Raphael R7 RTX4070
Predaj skončil
Herný PC
Alza GameKit Raphael R5 RTX4060Ti - Herný PC
Alza GameKit Raphael R5 RTX4060Ti
Predaj skončil
Herný PC
Alza GameKit Rocket i5 RTX4060Ti - Herný PC
Alza GameKit Rocket i5 RTX4060Ti
Predaj skončil
Herný PC

Archív - Mini PC

Minipočítače sú malé stolné počítače, ktoré ľahko schováte za monitor. Zaberú málo miesta, spotrebujú menej elektrickej energie a nie sú také hlučné, ako bežné počítače. Mini PC sú teda úsporné počítače na nenáročnú prácu, najmä tie s procesormi Intel Pentium alebo Intel Celeron. Poradia si s bežnými kancelárskymi činnostiami, ako sú písanie e-mailov, práca v kancelárskych programoch, surfovanie na internete či prehrávanie videa. Pre všetkých bežných používateľov, ktorí nevyžadujú maximálny výkon, sú mini PC vhodnou náhradou za bežný stolný počítač.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17