Obnoviť stránku

MILAN Copper fialová

15,90 €

MILAN Copper fialová

Krásna darčeková škatuľka obsahuje štyri kvalitné výrobky z edície MILAN Copper v atraktívnej kombinácii medenej a fialovej farby. Poteší vás osemmiestna vrecková kalkulačka s duálnym napájaním. Guľôčkové pero s tlačidlovým mechanizmom ukrýva vymeniteľnú náplň s 1 mm hrotom a kvalitným modrým atramentom vyrobeným v Nemecku. Jednou náplňou zvládnete napísať text na približne 1 000 metrov dlhý riadok bez toho, aby sa minul atrament. Originálne strúhadlo s bezpečnostnou čepeľou, so zásobníkom a gumou zaistí vašim ceruzkám a pastelkám stále ostré hroty. Kolekciu štyroch výrobkov atraktívneho dizajnu z edície MILAN Copper uzatvára mikro ceruzka (pentelka), ktorej súčasťou je dlhá guma ukrytá v hornej časti a grafitová tuha s priemerom 0,5 mm s tvrdosťou HB. Vaše školské či kancelárske potreby budú nielen kvalitné, ale aj dokonale farebne zladené.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady MILAN Copper, fialová

  • Krásna darčeková škatuľka so 4 kvalitnými výrobkami
  • Osemmiestna kalkulačka MILAN Copper s duálnym napájaním a 3 pamäťovými tlačidlami
  • Guľôčkové pero s tlačidlovým mechanizmom a náplňou s modrým atramentom
  • Hrot náplne hrubý 1 mm, atrament vyrobený v Nemecku
  • Strúhadlo so zásobníkom, gumou a bezpečnostnou čepeľou
  • Mikro ceruzka (pentelka) s gumou a tuhou HB s priemerom 0,5 mm
  • Darčeková sada MILAN Copper v atraktívnej kombinácii medenej a fialovej farby

Čo ponúka vrecková kalkulačka a strúhadlo MILAN Copper

Osemmiestna vrecková kalkulačka MILAN Copper s duálnym napájaním, ktoré zahŕňa solárny panel a 1,5 V batériu, je osadená mäkkými gumovými tlačidlami. Pomôže vám so sčítaním, odčítaním, násobením a delením, spočíta druhú odmocninu aj percentá. Ponúka vám 3 pamäťové tlačidlá a funkciu automatického vypnutia. Originálne strúhadlo so zásobníkom MILAN Copper je vybavené v hornej časti gumou, ktorá je schovaná pod viečkom. Jeho ostrá a silná čepeľ z uhlíkovej ocele je vhodná na všetky typy ceruziek. Špeciálny systém zabraňuje oddeleniu čepele od tela rezadla, vďaka čomu je výrobok ideálny pre školské deti či študentov.

Rozmery:
220 × 195 × 35 mm

Obsah sady:
Vrecková kalkulačka
Guľôčkové pero
Mikro ceruzka (pentelka)
Strúhadlo s gumou


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Fialová, Medená
Počet kusov v balení 4 ks

Hrot

Tvar Guľatý
Kód:  MLN002b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MI08740

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16