Obnoviť stránku

Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mikro Trading BiOBUDDi 40 ks, fialová, žltá, zelená

Zabavte svoje deti ekologickou stavebnicou BiOBUDDi s obrázkami z radu Learning To Create. Umiestnite nálepky na jednotlivé hracie kocky a zábava môže začať. Rozvíjajte kreativitu a jemnú motoriku vašich detí. Postavte spoločne veľkú stavbu, ktorá bude nielen pekne vyzerať, ale bude slúžiť ako učebná pomôcka. Stačí nalepiť obrázky na jednotlivé kocky a je pripravená. Vzhľad jednotlivých dielikov je len na vás. Celá súprava ponúka 40 fialových, žltých a zelených dielikov. Ako základňa pre vašu stavbu vám poslúži spodná doska, ktorá je súčasťou balenia. Všetky súčasti sú vyrobené výhradne z BIO materiálov. Vhodné pre deti od 18 mesiaca.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z BIO materiálu 
  • Základná doska je súčasťou balenia
  • 40 rôznofarebných dielikov
  • Podpora jemnej motoriky detí
  • Ľubovoľné kombinácie kociek

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  HRAif3630
Produktové číslo:  8716433956648
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14