Obnoviť stránku

MikanixX Spirit X009

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MikanixX Spirit X009

Obratná kvadrokoptéra MikanixX Spirit X009 s integrovanou kamerou pre zhotovovanie videí a fotiek je skvelou hračkou pre deti i dospelých. Zažijete s ňou množstvo zábavy v kancelárii, skladu, obývacej izbe, ale aj kdekoľvek vonku. Je ľahká a umožňuje vykonávať manévre v 6 rôznych smeroch.


Kľúčové vlastnosti:

  • Inštalovaná kamera - aktivuje sa stlačením tlačidla
  • Vhodná pre vnútorné i vonkajšie použitie
  • Lieta vo výškach aj tesne nad zemou
  • Dokáže slučky a zložité manévre
  • stabilizátor letu
  • GYRO technológie
  • Inteligentné R / C systém
  • Kontrolovateľná v 6 smeroch

Stabilné a mrštná

Kvadrokoptéra MikanixX Spirit X009 je obratná a plne kontrolovateľná v 6 smeroch letu (vpravo, vľavo, dopredu, dozadu, hore, dole). Zároveň je vďaka technológii GYRO stabilná, takže ju bude mať pod kontrolou začiatočník aj profesionál. Skúšajte rôzne manévre, 360 ° zákruty a objavujte možnosti tejto mrštné vecičky.

Natáčajte videá z výšky

Súčasťou Spirit X009 je nainštalovaná kamera, ktoré aktivujete stlačením tlačidla na ovládači. Videá a fotografie tak budete robiť priamo zo svojho ovládača. S pomocou kamery zaobstaráte jedinečnej záznamy z nových perspektív, uhlov a výšok. Spoznáte rôzne objekty z doposiaľ nepoznaných pohledov. Záznam sa vyhotovuje na Micro SD kartu (nie je súčasťou balenia). Kvadrokoptéra vydrží vo vzduchu až 10 minút a potom ju nabijete USB káblom pripojeným napríklad k počítaču alebo power banke. Výhodou je, že ihneď po vybalení je pripravená k letu, stačí vložiť batérie a zábava môže začať!

Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
360 ° zákruty, slučky atď.
Ovládateľná v 6 smeroch
Dosah: cca 60-80 m
Doba letu: 7-10 minút

Súčasť balenia:
Kvadrokoptéra MikanixX Spirit X009
Diaľkový ovládač
USB nabíjací kábel
Manuál

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  HRAa4632
Produktové číslo:  X009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19