Obnoviť stránku

MiFidata LR113D

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MiFidata LR113D

Potrebujete byť neustále v kontakte s vašimi priateľmi a byť neustále pripojení na internet? Jazdíte na dovolenky, firemné akcie alebo výlety s neustálym pripojením, a to vďaka mobilnému LTE / 3G routeru. Nielen že má vysokú funkčnosť, má tiež veľmi malé rozmery a elegantný dizajn. Dáta, ktoré máte uložené na microSD karte (až 32 GB), môžete zdieľať medzi pripojenými tabletmi a mobilmi. Ak potrebujete byť neustále nad vecou a informovaní, tento jedinečný router za skvelú cenu vás iste nesklame.

Malý prevedením, veľký funkčnosťou

Mobilný LTE / 3G router zvláda rýchlosť 100 Mbps a ponúka pripojenie až pre 10 súčasne pripojených užívateľov. Navyše podporuje všetkých 5 LTE pásiem, takže vás v zahraničí nikdy nenechá v štichu. Iste vás príjemne prekvapí elegantný dizajn, 1.44" farebný displej s rozlíšením 128 x 128 pixelov a vreckové rozmery, vďaka ktorým ho v batohu alebo v inej batožine ani nepoznáte. Uvedenie zariadenia do chodu je veľmi jednoduché, stačí zasunúť SIM kartu. Navyše je router vybavený českým menu, a tak bude jeho používanie hračkou.

Router ponúka:

  • pripojenie na internet skupine užívateľov cez rýchle 4G / 3G
  • WiFi (802.11b / g / n) i USB pripojenie
  • mobilná prevádzka vďaka akumulátoru
  • bezpečnosť pripojenia vďaka kódovaniu
  • DHCP server
  • SMS službu
  • jednoduchá funkčnosť

Bezpečné používanie

Buďte v spojení i v zahraničí, či už je to dovolenka alebo obchodné cesty. Po príchode do zahraničia si stačí kúpiť tuzemskú dátovú Simku s výhodnou tarifou a tým komplexne vyriešiť problém s pripojením na internet. Používanie WiFi v hoteli je často veľkým rizikom. Bonusom, ktorý tento mobilný router ponúka, je bezpečnosť. Mobilný hotspot / router MiFID LR113D túto záležitosť vždy elegantne vyrieši. Nemusíte sa ani báť, že sa vám zariadenie vybije. Disponuje Li-Ion batériou, ktorá má dlhú životnosť a umožňuje mu zostať pripojeným po dobu až štyroch hodín.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point)

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 100 Mb/s
Kód:  KN055a
Produktové číslo:  LR113D

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04