Obnoviť stránku

Miele W 667 Softtronic

Príslušenstvo k tovaru

Miele W 667 Softtronic

Práčka s horným plnením a šírkou 45,9 cm sa skvele uplatní všade tam, kde nie je miesta nazvyš. Práčka Miele W 667 pracuje v energetickej triede A+++ a je vybavená systémom Comfort-Lift, ktorý zaručuje mimoriadne pohodlie pri plnení. Stačí stlačiť tlačidlo a spolu s krytom prístroja sa automaticky otvorí aj medzikryt. Navyše po skončení programu sa bubon vždy zastaví plniacim otvorom smerom nahor. Ihneď tak máte pohodlný a bezpečný prístup k bielizni.

Veľmi úsporná so zárukou dlhej životnosti

K efektívnej prevádzke prispieva aj inteligentná množstevná automatika, ktorá analyzuje naplnenie a použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko je potrebné k optimálnemu výsledku. Vysoko účinná technológia prania zvládne znížiť teplotu väčšiny programov až na 20 °C, a ak budete mať slabo znečistenú bielizeň, tak je možné prať dokonca aj v takmer studenej vode, čo opäť prispieva k úspore energie.
Spotrebiče Miele sú zárukou kvality, ako jediný výrobca na trhu emailuje čelnú stranu spotrebiča. Tento vysoko kvalitný smalt odolá nielen poškriabaniu, ale aj korózii, kyselinám a lúhu. Okrem toho sa aj veľmi ľahko čistí. Vďaka prepracovanej konštrukcii vane GlaronK je zaistený bezproblémový chod a spoľahlivosť na niekoľko rokov. Ostatne výrobky Miele sú podrobené náročným testom, ich životnosť je až 10 000 prevádzkových hodín, teda až 20 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporné pranie
  • Pranie v najkratšom čase
  • Šetrné ošetrenie vašich obľúbených kúskov
  • Systém Watercontrol (WCS)
  • Špeciálne perforovanie bubna
  • Konštrukcia vane GlaronK
  • Regulácia penivosti

Šetrný bubon a tichá prevádzka

Voštinová štruktúra bubna medzi stenou bubna a textíliami tvorí jemný vodný film. Bielizeň tak ľahko po stenách kĺže a navyše je preukázateľne chránená pred žmolkováním a vytaháním nitiek. Technológia bubna chráni čerpadlo pred vniknutím predmetov ako napr. kancelárskych sponiek alebo kostíc z podprsenky.
Profesionálny Balance systém rozpozná, keď náplň nie je rovnomerne rozložená a obratnými pohybmi bubna kúsky bielizne optimálne rozloží, čím je zaistený pokojný chod pri odstreďovaní.
Servis tiež nebol nikdy jednoduchší. Vďaka integrovanému počítačovému rozhraniu môže servisný technik komunikovať s prístrojom pomocou notebooku, čo veľmi urýchľuje odhalenie príčiny závady.
Programy:

  • Automatika, Bavlna, Ľahko ošetrovateľné, Jemné prádlo, Košele, Vlna (ručné pranie), Expres 20, Tmavé/jeans, Odčerpávanie/Odstreďovanie

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 94 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,7 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 9

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 45,9 cm
Výška 90 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Rýchly program, LED indikátory
Technológie práčky Voštinový bubon

Farba práčky

Farba Biela

Miele Práčky

Vyhotovenie Práčka s horným plnením
Maximálny počet otáčok 1200 ot./min
Množstvo náplne 6 kg
Programy prania Vlna
Komfort pri obsluhe Ochrana proti poškodeniu vodou, Comfort-Lift, Systém Watercontrol (WCS)
Hospodárnosť Trieda energetickej účinnosti A, Množstevná automatika
Vyrobené v Nemecku
Kód:  Mie014
Produktové číslo:  11066701CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04