Obnoviť stránku

Miele UltraWhite

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

Miele UltraWhite

Každý z nás pozná boj sa zašednutou bielizňou plnou nevzhľadných škvŕn. Práve pre tieto prípady bol vyvinutý prací prášok Miele UltraWhite, ktorý spoločne s vašou práčkou značky Miele, zaistí ten najlepší výsledok každého prania. Vďaka svojmu zloženiu Miele UltraWhite zaručuje žiarivú belosť a hygienickú čistotu až do hĺbky vlákien vašej bielizne. Prací prášok Miele UltraWhite je skvelým odstraňovačom škvŕn už pri nízkych teplotách a môžete ho bez obáv použiť aj na stálofarebnú bielizeň. 

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku Miele

  • Obsiahnuté látky zaistia optimálny výsledok prania v celej teplotnej škále 20/30/40/60/95 °C
  • Účinné zloženie s vysokým obsahom aktívneho kyslíka pre zaistenie žiarivo bielej farby bielizne
  • Miele UltraWhite zanechá vašu bielizeň hygienicky čistú
  • Prací prášok je vhodný na bielu, svetlú a stálofarebnú bielizeň
  • Jedno balenie s obsahom 2,7 kg vydrží až na 42 vypraní
  • Špeciálne vyvinutý pre práčky značky Miele na zabezpečenie čo najlepšieho výsledku každého prania

Žiarivo biela bielizeň s Miele UltraWhite

Prací prášok Miele bol testovaný v celej teplotnej škále, môžete sa tak na neho spoľahnúť, či už periete jemnú bielizeň na 20 °C alebo potrebujete trošku silnejší kaliber v podobe prania na 95 °C. Účinná formula s aktívnym kyslíkom robí z Miele UltraWhite ideálneho partnera do nepohody, ktorý zaručí perfektné výsledky prania a zanechá vašu bielizeň žiarivo bielu a hygienicky čistú. 

Zloženie:
Zeolite, sodium percarbonate (min. 85%), sodium dodecylbenzene sulfonate, sodium sulfate, TAED, alcohols C10 - C18 ethoxylated, sodium carbonate, sodium C12 - C18 alkyl sulfate, polycarboxylate, enzymes granules (protease, amyláza, lipase, cellulase, mannanase, pectinase), carboxylmethylcellulose, polyether/polyester copolymer, Tetrasodium etidronate, sodium silicate, perfume, optical brigtener DMS-X, dimethicone, colourant, moisture.

Zloženie

ZEOLITE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, SODIUM SULFATE, SODIUM C10-13 ALKYL BENZENESULFONATE, TAED, SODIUM CARBONATE, Alkoholy (C13-15, rozvetvené a lineárne, etoxylované), SODIUM C12-18 ALKYL SULFATE, AQUA, SODIUM ACRYLIC ACID/MA COPOLYMER, CELLULOSE GUM, BENTONITE, Polymér polyetyléneglykol-poly(etyléntereftalát), SODIUM CHLORIDE, SODIUM SILICATE, Kyselina alkylfosfónová, (1-hydroxyetylidén)bis-, sodná soľ, 4,4' -bis[(4-anilino-6-morfolino-1,3,5-triazín-2-yl)amino]stilben--2,2' -disulfonan disodný, etoxylát mastného alkoholu, Parfum, SODIUM GLYCOLATE, SODIUM SILICOALUMINATE, SUBTILIZIN, SODIUM POLYACRYLATE, MANNANASE, DODECYLBENZENE SULFONIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, LIPASE, Lyáza, pektát, CELLULOSE, AMYLASE, TITANIUM DIOXIDE, CELLULASE síran zinočnatý, hydrát (mono-, hexa- a heptahydrát), SUCROSE, PEG-X, Farbivo.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby

Hmotnosť

Hmotnosť 2 700 g (2,7 kg)

Počet praní

Počet praní 49

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie332
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10199820
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09