Obnoviť stránku

Miele UltraPhase 1

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Miele UltraPhase 1

Každý z nás pozná boj so zošednutou bielizňou, vyblednutými farbami a nevzhľadnými škvrnami. Práve pre tieto prípady je tu prací gél Miele UltraPhase 1, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre práčky značky Miele. Vďaka svojmu zloženiu UltraPhase 1 zaručuje žiarivú bielosť aj pôvodný vzhľad farieb vašej bielizne. Prací gél Miele UltraPhase 1 je skvelým odstraňovačom škvŕn už pri nízkych teplotách a spoločne s gélom UltraPhase 2 vám zaistí tie najlepšie výsledky každého prania. 

Kľúčové vlastnosti dvojzložkového pracieho gélu Miele

  • Obsiahnuté látky zabezpečia účinné odstránenie škvŕn aj pri nízkych teplotách prania
  • Účinné zloženie pre zaistenie žiarivo bielej farby aj stálofarebnosti bielizne
  • Vďaka automatickému dávkovaniu nehrozí zbytočné plýtvanie
  • Prací gél UltraPhase 1 je vhodný na biele i farebné prádlo
  • Jedno balenie s obsahom 1,5 l vydrží až na 37 praní
  • Špeciálne vyvinutý pre práčky značky Miele na zabezpečenie čo najlepšieho výsledku každého prania

Automatické dávkovanie bez plýtvania s UltraPhase 1

Prací gél Miele je balený v špeciálnom dávkovacom obale, stačí ho len vložiť do vašej práčky a nemusíte sa už o nič starať. Miele UltraPhase 1 sa dávkuje sám, vydrží až na 37 praní a vďaka tomuto dômyselnému systému sa vyhnete nadmernému plýtvaniu. Miele UltraPhase 1 je dvojzložkový tekutý prací prostriedok, ktorého kvalitu preveroval nemecký inštitút Hohenstein. Ten v spojitosti s Miele UltraPhase 1 a Miele UltraPhase 2 potvrdil vynikajúce účinky prania v oblasti odstraňovania škvŕn, zachovania žiarivej belosti, účinkov proti zošednutiu bielizne a presnosti dávkovania.

Zloženie:
Sodium alkylbenzénov sulfonate, alcohols, c10-C18, ethoxylated, propylene glycol, sodium laureth, sulfate, sodium citrate, sodium palm kernelate, enzyme (protease, amyláza, lipase, cellulase, mannanase, pektinase), sodium bora, parfum, sodium Diethylenetriamine, pentamethylene, phosphonate, VINYLPYROLIDON / vinylimidazole copolymer, Phenoxyethanol, colour, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, water.

Kód:  Mie352
Produktové číslo:  10243290
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16