Obnoviť stránku

MIELE UltraColor

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIELE UltraColor

Vaše obľúbené farebné oblečenie už nemusí byť nikdy vyblednuté. Dosiahnuť toho môžete s pomocou tekutému pracieho prášku Miele UltraColor, ktorý spoločne s vašou práčku značky Miele, zaistí ten najlepší výsledok každého prania. Vďaka svojmu zloženiu Miele UltraColor doslova rozžiari farby vášho oblečenia. Prací prášok Miele UltraColor je navyše skvelým odstraňovačom škvŕn už pri nízkych teplotách a môžete ho tak bez obáv použiť aj na jemnejšiu bielizeň. 

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku Miele

  • Obsiahnuté látky zaistí optimálny výsledok prania v teplotnej škále 20/30/40/60 °C
  • Účinné zloženie pre zaistenie žiarivých farieb vašej bielizne
  • Prací prášok je vhodný na farebnú i čiernu bielizeň
  • Jedno balenie s obsahom 2 l vydrží až na 30 praní
  • Špeciálne vyvinutý pre práčky značky Miele na zabezpečenie čo najlepšieho výsledku každého prania

Žiarivé farby s Miele UltraColor

Prací prášok Miele má schopnosť odstraňovania škvŕn už pri veľmi nízkych teplotách prania. Vďaka obsiahnutej špeciálnej formule zachováva Miele UltraColor pekný vzhľad farebného aj čierneho oblečenia a vy si tak aj po mnohých vypraniach môžete užívať pôvodný jas vašich obľúbených farieb. 

Zloženie:
Alcohols C10 - C18 ethoxylated, sodium dodecylbenzene sulfonate, propylene glycol, sodium laureth sulfate, sodium citrate, sodium palm kernelate, alcohol, sodium bora, enzymes (protease, amyláza, lipase, cellulase, mannanase, pectinase), sodium Diethylenetriamine pentamethylene phosphonate, perfume , polyether / polyester copolymer, Styrene / acrylates copolymer, VINYLPYROLIDON / vinylimidazole copolymer, silica filled siliconeoil, Phenoxyethanol, colourant, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.
Water

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby, S avivážou

Počet praní

Počet praní 36

Objem

Objem 2 000 ml
Kód:  Mie333
Produktové číslo:  11518060
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13