Obnoviť stránku

Miele Sport

4,5 4 hodnotení
15,90 €

Miele Sport

Oblečenie určené pre šport dokáže urobiť pekný vietor v peňaženke, o to viac máme potrebu o neho správne starať sa, aby jeho špeciálne vlastnosti vydržali čo najdlhšie. Práve pre tieto prípady bol vyvinutý prací gél Miele Sport, ktorý spoločne s práčkou značky Miele, zaistí ten najlepší výsledok prania vášej športovej bielizne. Vďaka svojmu zloženiu Miele Sport ošetruje priedušné oblečenie a zaručuje jeho tvarovú stálosť až do hĺbky vlákien. Prací gél Miele Sport je navyše šetrný k farbám a nemusíte sa báť ho použiť aj na fleecové oblečenie. 

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu Miele

  • Účinne čistí a ošetruje priedušné športové oblečenie
  • Špeciálne zloženie s absorbentom pachu
  • Prací gél Miele Sport je šetrný ku všetkým farbám oblečenia
  • Zachováva tvarovú stálosť a to aj u fleecových textílií
  • Jedno balenie s obsahom 250 ml vydrží až na 13 praní
  • Špeciálne vyvinutý pre práčky značky Miele na zabezpečenie čo najlepšieho výsledku každého prania

Bez zápachu s Miele Sport

Prací gél Miele účinne osvieži vašu priedušnú bielizeň, či už je vyrobená z polyesteru alebo mikrovlákna. Špeciálne zloženie gélu Miele Sport pohlcuje nepríjemné pachy a oblečenie tak zanechá perfektne pripravené na vaše ďalšie cvičenie. Vďaka antistatickému účinku Miele Sport navyše napomáha zachovať každému fitness oblečeniu tvarovú stálosť a vy sa tak môžete spoľahnúť, že sa o vašu bielizeň postará aj po tých najväčších športových výkonoch.

Zloženie:
Aqua, trideceth-9, sodium laureth sulfate, laureth-6, nonionic polymér, propylene glycol, quaternium 80, Phenoxyethanol, disodium cocoamphodiacetate, caprylyl glycol, zinc ricinoleate, parfum, c12 - 14 pareth-3, sodium chloride, tetrahydroxypro peľ ethylenediamine, silikónom emulsion (Formulation), citric acid, CI 42090, CI 47005, CI 42051.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na športové oblečenie
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Objem

Objem 250 ml

Počet praní

Počet praní 13

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie329
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10225840
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14