Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE PowerDisk All in 1, 400 g

4,7 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

MIELE PowerDisk All in 1, 400 g

Miele PowerDisk All in 1 je exkluzívny prášok pre umývačky riadu Miele so systémom AutoDos. Vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu hravo odstráni aj odolné nečistoty a váš riad tak bude krásne čistý a lesklý.

Jeden PowerDisk vydrží až na 20 umývacích cyklov v programe Eco 50 °C.

Kľúčové vlastnosti Miele PowerDisk All in one

  • Automatické dávkovanie vďaka funkcii AutoDos – vždy použije presne toľko prášku, koľko je potrebné
  • Granulát vlastnej výroby od Miele
  • Aktívny kyslík pomáha riad dôkladne očistiť
  • Určené pre umývačky riadu Miele s funkciou AutoDos

Zloženie

SODIUM CARBONATE, SODIUM CITRATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, Modifikovaný alkoholpolyglykoléter, 2,3-Oxirandikarboxylová kyselina, dvojsodná soľ, homopolymér, kyselina polyakrylová, čiastočne neutralizovaná, sodná soľ, SODIUM SULFATE, PEG-4000, SUCROSE, SUBTILIZIN, AQUA, TRISODIUM DICARBOXYMETHYL ALANINATE, ETIDRONÁT TETRASODNÝ, TITANIUM DIOXIDE, BISMUTH CITRATE, CELLULOSE GUM, ŠKROBU ZEA MAYS, BENZOTRIAZOLE, AMYLASE, TRIDECETH-8, SODIUM SILICATE, Parfum, SODIUM CHLORIDE, Bis(N, N', N' ' -trimetyl-1,4,7-triazacyklononan)-trioxo-dimanganese (IV) di(hexafluórfosfát)monohydrát, SODIUM GLYCOLATE, Izotridekanol, etoxylovaný, Farbivo, SODIUM HYDROXIDE

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Hmotnosť

Hmotnosť 0,4 kg

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie423
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  11093140
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08