Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Miele Outdoor

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Miele Outdoor

Outdoorové oblečenie nie je lacná záležitosť, o to viac máme potrebu sa o neho správne starať, aby jeho špeciálne vlastnosti vydržali čo najdlhšie. Práve pre tieto prípady bol vyvinutý prací gél Miele Outdoor, ktorý spoločne s práčkou značky Miele zaistí ten najlepší výsledok prania vášho outdoorového oblečenia. Vďaka svojmu zloženiu Miele Outdoor ošetruje membránové textílie a funkčné oblečenie až do hĺbky vlákien. Prací gél Miele Outdoor je navyše šetrný k farbám a zachováva vaše oblečenie elastické a vláčne.

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu Miele

  • Účinne čistí a ošetruje funkčné a outdoorové oblečenie
  • Obsahuje ošetrujúcu látku lanolín, ktorá sa stará o membránové textílie
  • Prací gél Miele Outdoor je šetrný ku všetkým farbám oblečenia
  • Jedno balenie s obsahom 250 ml vydrží až na 13 praní
  • Špeciálne vyvinutý pre práčky značky Miele na zabezpečenie čo najlepšieho výsledku každého prania

Šetrne s Miele Outdoor

Prací gél Miele sa účinne a šetrne stará o vaše funkčné oblečenie a zachováva mu pôvodnú elasticitu. Špeciálne zloženie gélu Miele Outdoor s lanolínom navyše pomáha zachovať outdoorovému oblečenie plnú funkčnosť. Svoje drahé a kvalitné oblečenie už tak nemusíte nosiť do čistiarne, ale spoločne s vašou práčkou Miele a gélom Outdoor ho môžete prať v pohodlí domova. 

Zloženie:
Aqua, dodecylbenzenesulfonsäure, alcohols, c13-15 - branched and linear, ethoxylated, peg-75, lanolin, propylene glycol, alcohol denat., potassium soyate, potassium hydroxide, nonionic, polymér, disodium cocoamphodiacetate, etylendiamine triacetate cocosalkyl acetamide, parfum, phenoxyethanol, zinc ricinoleate, c12-14 pareth-3, sodium chloride, tetrahydroxypro peľ, ethylenediamine, caprylyl glycol, benzyl alcohol. 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Na športové oblečenie
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň, Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Objem

Objem 250 ml

Počet praní

Počet praní 13

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie330
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10226340
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04