Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy

4,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
9,89 €

Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy

Jedna z najmenej obľúbených činností v domácnosti je jednoznačne čistenie spotrebičov od všetkých možných i nemožných usadenín. Značka Miele pre tieto prípady prišla s efektívnym čističom na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy, ktorý vám boj s usadeninami raz a navždy uľahčí. Čistič Miele bol špeciálne vyvinutý, aby zabezpečil starostlivosť vašim spotrebičom a pomohol tak zachovať ich dlhú životnosť. Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy si vďaka svojmu zloženiu hravo poradí aj s pripečenými okrajmi a mastnými nečistotami. 

Kľúčové vlastnosti čističa Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy

  • Účinne zatočí s mastnotou, pripáleninami aj škvrnami od vody
  • Zanecháva ochranný film, ktorý uľahčuje ďalšie čistenie
  • Balenie čističa Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy obsahuje 250 ml
  • Vďaka šetrnej kryštalickej konzistencii je vhodný na keramiku i nerezové plochy
  • Vyvinutý pre spotrebiče značky Miele na zabezpečenie čo najlepšej prevádzkyschopnosti

Tá pravá starostlivosť o vaše spotrebiče Miele

Bez vašich kuchynských pomocníkov značky Miele si už dnes váš život pravdepodobne neviete dosť dobre predstaviť. Avšak aby vám dlho slúžili, je dobré im obstarať adekvátnu starostlivosť. Čistič Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy bol navrhnutý špeciálne pre spotrebiče Miele, aby spoločne dosiahli tie najlepšie výsledky a vám tak dlhodobo uľahčovali každodennú starosť o domácnosť. Aplikácia Miele na sklokeramické varné dosky a nerezové plochy je veľmi jednoduchá a šetrné čistenie s pomocou jemnej kryštalickej konzistencie pomôže vaše spotrebiče zachovať ako nové.  

Zloženie:
Aqua, alumina, sodium c14-17 alkyl sec sulfonate, quartz, citric acid, butoxydiglycol, xanthan gum, phenoxyethanol, polymér, parfum.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Tekutý piesok

Určenie

Určenie Na varné dosky, Na nehrdzavejúcu oceľ

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie338
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10173150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06