Obnoviť stránku

Miele IntenseClean

4,8 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Miele IntenseClean

Jedna z najmenej obľúbených činností v domácnosti je jednoznačne čistenie spotrebičov od všetkých možných i nemožných usadenín. Značka Miele pre tieto prípady prišla s efektívnym čističom IntenseClean, ktorý vám boj s týmito usadeninami uľahčí. Miele IntenseClean bol špeciálne vyvinutý, aby zabezpečil starostlivosť vašej práčke a umývačke riadu a pomohol tak zachovať ich dlhú životnosť. Čistič IntenseClean si hravo poradí aj s tukmi a baktériami, ktoré sú najväčšími pôvodcami nežiaducich pachov a vaše spotrebiče zanechá hygienicky čisté. 

Kľúčové vlastnosti Miele IntenseClean

  • Odstraňuje nežiaduce nečistoty
  • Zanechá spotrebiče hygienicky čisté
  • Bezo zvyšku zatočí so všetkými usadeninami a baktériami
  • Balenie IntenseClean obsahuje 200 g účinného čističa
  • Špeciálne vyvinutý pre spotrebiče značky Miele na zabezpečenie čo najlepšej prevádzkyschopnosti

Tá pravá starostlivosť o vaše spotrebiče Miele

Bez vašej umývačky riadu alebo práčky Miele si už dnes váš život pravdepodobne neviete dosť dobre predstaviť. Avšak aby vám dlho slúžili, je dobré im obstarať adekvátnu starostlivosť. Čistič IntenseClean bol navrhnutý špeciálne pre spotrebiče Miele, aby spoločne dosiahli tie najlepšie výsledky a vám tak dlhodobo uľahčovali každodennú starosť o domácnosť. Miele IntenseClean stačí použiť iba 1  – 3× ročne a vašim pomocníkom tak zaistiť dlhodobú prevádzkyschopnosť. 

Zloženie:
Sodium carbonate, sodium sulfate, sodium citrate, sodium carbonate peroxide, sodium acrylic acid/ma copolymer, trisodium dicarboxymethyl alaninate, PPG-10-buteth-9, taed, sodium silicate, phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene) bis-, sodium salt, aqua, parfum.

Zloženie

Sodium carbonate, sodium sulfate, sodium citrate, sódium carbonate peroxide, sodium acrylic acid/ma copolymér, trisodium dicarboxymetyl alaninate, ppg-10-buteth-9, taed, sodium silicate, phosphonic acid, (1-hydroxyetylidene)bis-, sódium salt, aqua, parfum.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Hmotnosť

Hmotnosť 0,2 kg

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Vlastnosti

Podľa konzistencie Prášok

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie327
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10717130
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17