Obnoviť stránku

MIELE G 5481 SCVi SL Active

+ 10 rokov záruka po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 5481 SCVi SL Active

Dajte zbohom špinavému riadu na kuchynskej linke. Úzka umývačka riadu Miele je široká iba 45 cm a hodí sa do menších kuchýň, maximálne pre trojčlennú domácnosť. Okrem toho vám stačí pár kúskov riadu, aby ste ju zaplnili. Je určená na vstavanie do kuchynskej linky, a tak nepokazí celkový vzhľad vašej kuchyne. Vstavaná umývačka riadu sa stáva veľmi diskrétna a elegantná tým, že na ňu necháte prirobiť dvierka v rovnakom dizajne, aký má vaša kuchyňa. Ovládací panel tejto vstavanej umývačky je umiestnený na hornej strane dvierok, preto ho môžete ovládať až po otvorení prístroja. Plne integrovaná umývačka pôsobí vycibreným dojmom a doladí celkový dojem vašej kuchyne. Umývačka MIELE G 5481 SCVi SL Active je v energetickej triede F. Je zárukou nízkej spotreby energie pri zachovaní vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu zodpovedá 78 kWh. Ľahko do nej vložíte až 9 súprav riadu na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 237 min. Vďaka umývačke spotrebujete oveľa menej vody, ako je to pri ručnom umývaní riadu. ECO program dokáže znížiť spotrebu vody až na 8 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 44,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active Technický nákres
Umývačka riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti umývačky riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active

  • K dispozícii je tiež príborová zásuvka
  • Vďaka funkcii odloženého štartu môžete nechať umývanie na neskôr
  • Koše sa dajú nastaviť podľa výšky umývaného riadu
  • Umývačke nechýba ani dobre čitateľný displej
  • Vstavaný vodný senzor si nadávkuje umývací prostriedok, tlak, teplotu vody aj počet oplachov
  • Na integrovanú funkciu aqua stop sa môžete spoľahnúť v prípade úniku vody z hadice
  • Úzka umývačka riadu zvládne všetok špinavý riad
  • Plne integrovaná umývačka vytvorí celistvý dojem vašej kuchyne
  • Praktický senzor naplnenia upravuje množstvo spotrebovanej vody
  • Umývačka má vo výbave detskú poistku
  • Umývačka disponuje programom na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu
  • Na úsporu energie možno umývačku riadu napojiť na teplú vodu
  • Súčasťou je program rýchleho umývania
  • Pre nenaplnenú umývačku je prichystaný program na polovičnú náplň

Umývačka riadu Miele disponuje hneď niekoľkými praktickými funkciami

Umývačka riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active má k dispozícii zásuvku na príbory, ktorú okrem príborov využijete aj na menšie kuchynské pomôcky, ako sú varešky alebo malé šálky na espresso. Nepochybne sa vám zapáči funkcia odloženého štartu, pretože si vďaka nej môžete nastaviť zapnutie umývačky v dobe, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Tak bude váš riad čistý a suchý v čase, kedy to pre vás bude dôležité. Koše ľahko nastavíte do polohy podľa výšky umývaného riadu. Umývačke nechýba ani praktický displej, ktorý vás bude informovať o prebiehajúcej činnosti. Umývačka riadu má k dispozícii funkciu vodného senzora, ktorá dávkuje čistiaci prostriedok, nastaví tlak, teplotu vody aj počet oplachov na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody. Spotreba energie, vody aj umývacích prostriedkov sa tak zníži na minimum. Ak začne unikať voda z hadice, spoľahnúť sa môžete na pridanú funkciu aqua stop, ktorá zaistí vypnutie umývačky a vypnutie prívodného ventilu. Preto sa nemusíte obávať nepríjemných nehôd, ak je umývačka zapnutá a vy nie ste doma. O úpravu spotreby vody sa postará senzor naplnenia. Podľa počtu riadu v umývačke určí potrebné množstvo vody a v prípade potreby napustí počas umývacieho cyklu čistú vodu. Vy tak máte záruku, že váš riad bude vždy krásne čistý.

Umývačka riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active Technický nákres

Obľúbite si jej funkcie

Umývačka riadu disponuje programom na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu. Jeho starosťou je, aby boli poháre čisté, lesklé a bez zaschnutých kvapiek. Tento program sklo chráni a predĺži jeho životnosť. Energiu možno ušetriť pripojením umývačky k teplej vode, čo podstatne znižuje náklady na jej prevádzku. Program na rýchle umývanie vám príde vhod predovšetkým pri oslavách, pri ktorých budete riad ešte potrebovať. Pokiaľ nechcete čakať na naplnenie celej umývačky, môžete využiť program na polovičnú náplň. Umývačka riadu Miele sa postará o čistý riad, a vy tak budete mať viac času na seba a svoju rodinu.

Smart umývačku ocení každá rodina

Pri prepojení umývačky riadu Miele s mobilným telefónom budete mať dostupné jej smart funkcie. Pri poruchách umývačky vám aplikácia pomôže vyhľadať informácie o jej stave. Samotná umývačka riadu dokáže totiž detegovať chyby a informovať o tom spotrebiteľa. Prípadnú poruchu rozpozná umývačka pomocou funkcie smart diagnosis a dokáže navrhnúť možné riešenie. Vám tak ušetrí čas volaním technika, aby prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active je vynikajúcim pomocníkom v každej domácnosti.

Maximálna bezpečnosť a komfort

Pridaná funkcia aqua stop vás nenechá v štichu a v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Z toho dôvodu sa nemusíte obávať nečakanej nehody, keď pustíte umývačku a nie ste doma. Pre rodičov malých detí je určená detská poistka, ktorou zablokujú ovládací panel a nemusia sa báť zapnutia alebo prepnutia programu. Medzi plusy patrí aj to, že sa deti nedostanú k zásobníku s čistiacimi prostriedkami. Vstavaný senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Podľa naplnenia umývačky riadom vyhodnotí potrebné množstvo a v prípade potreby napustí čistú vodu počas umývacieho cyklu. Vy si preto môžete byť istí, že riad bude vždy dokonale čistý a umytý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka MIELE G 5481 SCVi SL Active patrí do energetickej triedy F. Dá vám záruku nízkej spotreby energie a zachovanie vysokej kvality umývania. Jej ekologický program má spotrebu elektrickej energie 78 kWh. Poskytne priestor až na 9 jedálenských súprav riadu na jedno umývanie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 237 min. Umývačka spotrebuje oveľa menej vody, než keby ste umývali riad ručne. Spotrebu vody v programe ECO dokáže znížiť až na 8 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 44,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5481 SCVi SL Active Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Inteligentné funkcie spotrebiča Diagnostika porúch, Informácie o stave

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda F
Kapacita súprav riadu 9 ×
Doba trvania (program ECO) 3,95 h (237 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 8 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia
Programy umývania Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu, Systém Waterproof, AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 80,5 cm
Šírka umývačky 44,8 cm
Hĺbka umývačky 57 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Umývačky Miele

Vyhotovenie Plne zabudované umývačky riadu
Výklenok Šírka 45 cm a výška od 81 cm
Vlastnosti koša Originálna príborová zásuvka, Výškovo nastaviteľný horný kôš
Košové usporiadanie Comfort
Programy umývania a možnosti Štandardné programy, QuickPowerWash, Program starostlivosť o poháre Jemný, Možnosť umývania Krátky, Možnosť umývania Extra suché
Komfortné prvky Časová předvolba až 24h, Systém Waterproof, Ochrana proti poškodeniu vodou
Ekológia Pripojenie teplej vody, Polovičné naplnenie
Vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM25
Produktové číslo:  21548162OE1
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17